Смажені парасольки
(покроковий рецепт з фото)
Смажені парасольки нагадують куряче м'ясо. Смажаться вони швидко і просто. Шляпки чистим, моєму, нарізаємо і - масло. Перед цим опускаю їх ще в кляр, хоча можна обійтися і без цього. Приємного!
Смажені парасольки - смачне блюдо, яке за смаком нагадує куряче філе. Я смажу капелюшки, попередньо розрізавши їх, опустивши в яйце і борошно. Виходить такий собі грибний "відбивною" . Ситно, смачно і красиво! Обалденная закуска виходить.
Перший раз таку закуску спробувала у знайомої на лісовому хуторі. Дивно було, що вона гриби не відварює (по перше), а також, що гриб так нагадує курку (по-друге). Про всяк випадок до закуски випили по чарочці доброго самогону
Отже, як приготувати смажені парасольки?
1. Відріжте капелюшки парасольок. Чистий і PROMON. Якщо капелюшки великі, то розріжте їх на кілька частин.
2. Збийте в широкій мисці яйце або пару яєць.
3. У сковороді розтопіть масло, прогрейте.
4. Капелюшки посоліть, поперчіть, опустіть в борошно - яйце - борошно.
5. Обсмажуйте з двох сторін по 7-9 хвилин.
Подавайте відразу.
Смажені парасольки готові!
Смачного!
- Парасольки - 8-10 штук
- Яйце - 1-2 штук
- Борошно або панірувальні сухарі - 3-5 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
Перший раз таку закуску спробувала у знайомої на лісовому хуторі. Дивно було, що вона гриби не відварює (по перше), а також, що гриб так нагадує курку (по-друге). Про всяк випадок до закуски випили по чарочці доброго самогону
Отже, як приготувати смажені парасольки?
1. Відріжте капелюшки парасольок. Чистий і PROMON. Якщо капелюшки великі, то розріжте їх на кілька частин.
2. Збийте в широкій мисці яйце або пару яєць.
3. У сковороді розтопіть масло, прогрейте.
4. Капелюшки посоліть, поперчіть, опустіть в борошно - яйце - борошно.
5. Обсмажуйте з двох сторін по 7-9 хвилин.
Подавайте відразу.
Смажені парасольки готові!
Смачного!