Рецепт Смажені парасольки фото

Смажені парасольки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Гриби , Парасольки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Смажені парасольки нагадують куряче м'ясо. Смажаться вони швидко і просто. Шляпки чистим, моєму, нарізаємо і - масло. Перед цим опускаю їх ще в кляр, хоча можна обійтися і без цього. Приємного!

Опис приготування:

Смажені парасольки - смачне блюдо, яке за смаком нагадує куряче філе. Я смажу капелюшки, попередньо розрізавши їх, опустивши в яйце і борошно. Виходить такий собі грибний"відбивною" . Ситно, смачно і красиво! Обалденная закуска виходить.

Перший раз таку закуску спробувала у знайомої на лісовому хуторі. Дивно було, що вона гриби не відварює (по перше), а також, що гриб так нагадує курку (по-друге). Про всяк випадок до закуски випили по чарочці доброго самогону

Отже, як приготувати смажені парасольки?

1. Відріжте капелюшки парасольок. Чистий і PROMON. Якщо капелюшки великі, то розріжте їх на кілька частин.

2. Збийте в широкій мисці яйце або пару яєць.

3. У сковороді розтопіть масло, прогрейте.

4. Капелюшки посоліть, поперчіть, опустіть в борошно - яйце - борошно.

5. Обсмажуйте з двох сторін по 7-9 хвилин.

Подавайте відразу.

Смажені парасольки готові!

Смачного!

  • Парасольки - 8-10 штук
  • Яйце - 1-2 штук
  • Борошно або панірувальні сухарі - 3-5 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
Смажені парасольки - смачне блюдо, яке за смаком нагадує куряче філе. Я смажу капелюшки, попередньо розрізавши їх, опустивши в яйце і борошно. Виходить такий собі грибний"відбивною" . Ситно, смачно і красиво! Обалденная закуска виходить.

Перший раз таку закуску спробувала у знайомої на лісовому хуторі. Дивно було, що вона гриби не відварює (по перше), а також, що гриб так нагадує курку (по-друге). Про всяк випадок до закуски випили по чарочці доброго самогону

Отже, як приготувати смажені парасольки?

1. Відріжте капелюшки парасольок. Чистий і PROMON. Якщо капелюшки великі, то розріжте їх на кілька частин.

2. Збийте в широкій мисці яйце або пару яєць.

3. У сковороді розтопіть масло, прогрейте.

4. Капелюшки посоліть, поперчіть, опустіть в борошно - яйце - борошно.

5. Обсмажуйте з двох сторін по 7-9 хвилин.

Подавайте відразу.

Смажені парасольки готові!

Смачного!

Схожі рецепти