Тушковані парасольки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Неймовірно, але приготувати тушковані парасольки в домашніх умовах ви зможете за півгодини! Цей рецепт перевірений, а результат ваших кулінарних старань оцінять навіть примхливі гурмани.
Приготувати тушковані парасольки в домашніх умовах ви зможете дуже швидко, оскільки вони не піддаються додатковій обробці. Подавати їх краще як самостійну страву, присипавши додатково зеленню при подачі. За таким рецептом гриби виходять неймовірно смачними і ароматними.
- Гриби парасольки - 400 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Сир - 100 грам
 - Зелень - 1 За смаком
 - Сіль і перець - 1 За смаком
 - Рослинна олія - 50 грам
 

1. Для багатьох може здатися дивним, що парасольки не потрібно попередньо відварювати. Дійсно, приготувати їх простіше простого! Для початку вимийте їх ретельно і видаліть ніжки, після чого розріжте капелюшки на дві частини вздовж.

2. Тепер збийте яйця і додайте кілька ложок борошна. Також посоліть і поперчіть наш лізон.

3. Обваляйте гриб з двох сторін і відправте смажитися на сковороду. Вогонь повинен бути невеликим.

4. Сковороду краще взяти з товстим дном. Обсмажте наші гриби до повної готовності.

5. Тепер викладіть зверху цибулю (можна заздалегідь замаринувати) і сир. Залишилося почекати, поки сир розплавиться - це буде знак, що наше блюдо готове.