Рецепт Тушковані парасольки фото

Тушковані парасольки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Парасольки
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Неймовірно, але приготувати тушковані парасольки в домашніх умовах ви зможете за півгодини! Цей рецепт перевірений, а результат ваших кулінарних старань оцінять навіть примхливі гурмани.

Опис приготування:

Приготувати тушковані парасольки в домашніх умовах ви зможете дуже швидко, оскільки вони не піддаються додатковій обробці. Подавати їх краще як самостійну страву, присипавши додатково зеленню при подачі. За таким рецептом гриби виходять неймовірно смачними і ароматними.

  • Гриби парасольки - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Зелень - 1 За смаком
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Рослинна олія - 50 грам
тушковані парасольки - фото крок 1
1. Для багатьох може здатися дивним, що парасольки не потрібно попередньо відварювати. Дійсно, приготувати їх простіше простого! Для початку вимийте їх ретельно і видаліть ніжки, після чого розріжте капелюшки на дві частини вздовж.
тушковані парасольки - фото крок 2
2. Тепер збийте яйця і додайте кілька ложок борошна. Також посоліть і поперчіть наш лізон.
тушковані парасольки - фото крок 3
3. Обваляйте гриб з двох сторін і відправте смажитися на сковороду. Вогонь повинен бути невеликим.
тушковані парасольки - фото крок 4
4. Сковороду краще взяти з товстим дном. Обсмажте наші гриби до повної готовності.
тушковані парасольки - фото крок 5
5. Тепер викладіть зверху цибулю (можна заздалегідь замаринувати) і сир. Залишилося почекати, поки сир розплавиться - це буде знак, що наше блюдо готове.

Схожі рецепти