Запечені мюслі з горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Я часто на сніданок їм мюслі з молоком або йогуртом, тому навчилася готувати їх сама. Їх дуже легко приготувати в духовці з вівсяних пластівців.
Найбільше мені подобаються мюслі з горіхами, вони приємно хрумтять і додають смаку ароматну горіховою нотку. Докладніше, як приготувати запечені мюслі з горіхом, я розповім нижче. Це базовий рецепт, за бажанням можна додати ще сухофрукти, насіння або кокосову стружку. Горіхи беріть на свій смак, можна зробити суміш з різних сортів.
- Вівсяні пластівці - 300 грам
- Мигдаль - 180 грам
- Топінамбур сироп - 125 мілілітрів
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Ванільний сироп - 1-3 капель
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 150 градусів.
Горіхи крупно порубати ножем.
У великій мисці змішайте сироп топінамбура, масло і ванільний сироп.
Додайте в миску вівсяні пластівці і горіхи, добре перемішайте.
Викладіть мюслі тонким шаром на деко. Запікайте 40 хвилин, помішуючи кожні 10 хвилин.
Запечені мюслі з горіхом готові, смачного!