Рецепт Запечені мюслі з горіхом фото

Запечені мюслі з горіхом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вівсянка, Крупи, Горіхи
Пісні страви, Веганські страви
На сніданок
Гарячі страви, Гарніри

Я часто на сніданок їм мюслі з молоком або йогуртом, тому навчилася готувати їх сама. Їх дуже легко приготувати в духовці з вівсяних пластівців.

Найбільше мені подобаються мюслі з горіхами, вони приємно хрумтять і додають смаку ароматну горіховою нотку. Докладніше, як приготувати запечені мюслі з горіхом, я розповім нижче. Це базовий рецепт, за бажанням можна додати ще сухофрукти, насіння або кокосову стружку. Горіхи беріть на свій смак, можна зробити суміш з різних сортів.

  • Вівсяні пластівці - 300 грам
  • Мигдаль - 180 грам
  • Топінамбур сироп - 125 мілілітрів
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
  • Ванільний сироп - 1-3 капель
запечені мюслі з горіхом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 150 градусів.
запечені мюслі з горіхом - фото крок 2
Горіхи крупно порубати ножем.
запечені мюслі з горіхом - фото крок 3
У великій мисці змішайте сироп топінамбура, масло і ванільний сироп.
запечені мюслі з горіхом - фото крок 4
Додайте в миску вівсяні пластівці і горіхи, добре перемішайте.
запечені мюслі з горіхом - фото крок 5
Викладіть мюслі тонким шаром на деко. Запікайте 40 хвилин, помішуючи кожні 10 хвилин.
запечені мюслі з горіхом - фото крок 6
Запечені мюслі з горіхом готові, смачного!

Схожі рецепти