Рецепт Мюслі запечені фото

Мюслі запечені
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Вівсянка, Крупи, Горіхи
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок
Випічка, Печиво

Я прихильник того, що перекушування повинні бути здоровими. Якщо вже ви і так не можете поїсти повноцінне блюдо, запиваючи водою, то хоча б з'їжте щось корисне, нехай і в сухомятку. Пропоную рецепт!

І коли ми говоримо про користь, то відразу на думку спадають батончики. А саме: я в свій рецепт розповім, як приготувати мюслі запечені. Ну, у мене вони вийшли у вигляді маленьких печенек, але ви можете зробити їх такими, якими захочете. Але сенс залишається один: це смачно, дієтично і прекрасно вгамує голод!

  • Геркулес - 200 грам
  • Горіхи - 150 грам
  • Насіння соняшнику - 50 грам (очищені)
  • Ягоди сушені - 100 грам
  • Ізюм - 150 грам
  • Мед - 100 грам
  • Апельсиновий сік - 200 мілілітрів
мюслі запечені - фото крок 1
Розігрійте духовку до 150 градусів. Геркулес висипте на деко і підсушіть в духовці півгодини. Потім приберіть крупу з дека.
мюслі запечені - фото крок 2
Тепер перекладіть туди ж горіхи і насіннячка. Підсушіть їх у духовці протягом 15 хвилин. Потім видаліть все лушпиння.
мюслі запечені - фото крок 3
Сік трохи нагрійте, розчиніть в ньому мед. Змішайте в мисці геркулес з горіхами, залийте соком. Перемішайте і залиште на 1 час для набухания.
мюслі запечені - фото крок 4
Потім додайте до решти інгредієнтів ягоди з родзинками. Добре перемішайте. На деко майбутні печеньки викладайте великою ложкою.
мюслі запечені - фото крок 5
Запікайте блюдо при 190 градусах в духовці протягом 20 хвилин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти