Рецепт Запечені курячі стегна фото

Запечені курячі стегна
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка , Курячі стегенця
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся простим рецептом запечених курячих стегон. Блюдо виходить смачним і соковитим завдяки маринаду, а цікаву"родзинку" і хрусткі властивості додадуть насіння фенхелю! Смачно і оригінально!

Опис приготування:

Ці запечені курячі стегна в домашніх умовах готуються легко і просто. Вам точно сподобається і їх смак, і незвичайний смаковий акцент, який дає фенхель. А ще, звичайно ж, апетитна хрустка скоринка і цілий букет цікавих спецій і трав не залишать вас байдужими! Ніжна всередині і хрустка зовні курочка - для вас!

  • Курячі стегенця - 8 штук
  • Часник - 3 штуки(3 головки)
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 0.5 Ст. Ложки
  • Перець червоний - 0.5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0.5 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 0.5 Ст. Ложки
  • Насіння фенхелю - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
запечені курячі стегна - фото крок 1
1. Всі спеції змішуємо і заливаємо оливковою олією. Повинна вийти червона суміш, в яку ми додамо подрібнений часник і зернятка фенхеля.
запечені курячі стегна - фото крок 2
2. У цій суміші маринуємо курячі стегенця як мінімум годину, а краще - більше.
запечені курячі стегна - фото крок 3
3. Запікаємо близько 40 хвилин в розігрітій до 200 градусах духовці. Можна періодично перевертати стегна в процесі.
запечені курячі стегна - фото крок 4
4. Подаємо з улюбленим гарніром. Готово!

Схожі рецепти