Запечені курячі стегна
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом запечених курячих стегон. Блюдо виходить смачним і соковитим завдяки маринаду, а цікаву "родзинку" і хрусткі властивості додадуть насіння фенхелю! Смачно і оригінально!
Ці запечені курячі стегна в домашніх умовах готуються легко і просто. Вам точно сподобається і їх смак, і незвичайний смаковий акцент, який дає фенхель. А ще, звичайно ж, апетитна хрустка скоринка і цілий букет цікавих спецій і трав не залишать вас байдужими! Ніжна всередині і хрустка зовні курочка - для вас!
- Курячі стегенця - 8 штук
- Часник - 3 штуки(3 головки)
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 0.5 Ст. Ложки
- Перець червоний - 0.5 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Чорний перець - 0.5 Ст. Ложки
- Насіння фенхелю - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
1. Всі спеції змішуємо і заливаємо оливковою олією. Повинна вийти червона суміш, в яку ми додамо подрібнений часник і зернятка фенхеля.
2. У цій суміші маринуємо курячі стегенця як мінімум годину, а краще - більше.
3. Запікаємо близько 40 хвилин в розігрітій до 200 градусах духовці. Можна періодично перевертати стегна в процесі.
4. Подаємо з улюбленим гарніром. Готово!