Курячі стегна, запечені з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте нескладну, але цікаву ідею для обіду або вечері? Хочу запропонувати вам відмінний рецепт, який напевно припаде до смаку і дорослим, і малюкам. Апетитна курочка і сир - це просто чудово!
Хочу розповісти вам, як приготувати курячі стегенця, запечені з сиром в духовці. Це відмінний варіант гарячого блюда, яке можна подавати до столу з будь-яким гарніром, овочами або соусом. Для найвибагливіших гурманів рекомендую спробувати використовувати сир з блакитною пліснявою, буде неймовірно смачно і пікантно.
- Окорочок - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Часник - 1-3 зубчиків
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Стегенця вимийте і висушіть паперовою серветкою. Натріть їх з усіх боків сіллю і спеціями.
2. Гострим ножем зробіть невеликі надрізи по м'якоті.
3. Сир натріть на середній терці.
4. І помістіть його в отвори, що утворилися.
5. Акуратно накрийте шкіркою і змастіть стегенця сметаною з пропущеним через прес часником. Також можна використовувати майонез, наприклад. Викладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
6. Запікайте близько 30-40 хвилин (в залежності від розміру). Смачного!