Курячі стегна на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт завжди мене виручає, коли часу на підготовку вечері мало. Стегна виходять соковиті, ароматні і дуже смачні. На гарнір підійде будь-яка каша, пюре або макарони.
Спочатку обсмажте м'ясо в спеціях на сильному вогні до скоринки. Після чого влийте воду і протушкувати під кришкою до готовності. Хай щастить!
- Куряче стегно - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Приправа для курки - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 100 мілілітрів
Приготуйте продукти. Курячі стегенця ретельно вимийте, видаліть жир і залишки пір'я. Обсушити паперовою серветкою.
Додати сіль по стегнах, поперчіть і посипте приправою для курки. Залиште на 5-10 хвилин.
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Покладіть стегна і обсмажте з усіх боків до красивої скоринки на сильному вогні.
Влийте воду, доведіть до кипіння, зробіть тихіше вогонь, закрийте сковороду кришкою і протушкувати м'ясо хвилин 15. Спробуйте на готовність. Приємного!