Курячі стегна з лимоном і розмарином

Курячі стегна з лимоном і розмарином
Кількість порцій: 6 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Для цієї страви обов'язково м'ясо коштує маринувати заздалегідь, тому врахуйте цей момент. Замість стегон використовуйте гомілки або філе. розповім, як приготувати курячі стегна з лимоном і розмарином.

опис приготування:

Лимон і розмарин використовую для маринаду. Можна використовувати свіжий розмарин або сушений. Маринують м'ясо мінімум 1 годину перед приготуванням, якомога довше. Спершу м'ясо коштує обсмажити на сковороді, щоб вийшла рум'яна кірочка, а потім запікайте в духовці і подавайте до столу.

  • Свіжий розмарин— 2 Ст. ложки
  • лимон— 1 штука(tsedra і сік)
  • часник— 5-7 зубчиків
  • сіль, перець— За смаком
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • курячі стегна— 6 штук
  • Luk-salotų— 3 штуки
Курячі стегна з лимоном і розмарином - фото крок 1 1. У чашу комбайна викладіть нарізану розмарин, цедру одного лимона, 3 зубчики часнику, сіль, перець, 2 столові ложки лимонного соку і подрібніть, потім додайте 1 столову ложку оливкової олії.

Курячі стегна з лимоном і розмарином - фото крок 2 2. Вимийте м'ясо і витріть його серветками насухо, помістіть м'ясо в миску і додайте маринад, перемішайте і залиште мінімум на 1 час, а краще на ніч в холодильнику. За годину до приготування дістаньте м'ясо, щоб воно нагрілося до кімнатної температури.

Курячі стегна з лимоном і розмарином - фото крок 3 3. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть стегна шкірою вниз, обсмажте до золотистої скоринки.

Курячі стегна з лимоном і розмарином - фото крок 4 4. Переверніть м'ясо на іншу сторону і також обсмажте до рум'яної скоринки.

Курячі стегна з лимоном і розмарином - фото крок 5 5. Наріжте шалот крупно, викладіть цибулю і часник між м'ясом і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 20 хвилин.

Курячі стегна з лимоном і розмарином - фото крок 6 6. Подавайте м'ясо відразу після приготування, воно відмінно поєднується з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти

Форель з розмарином і лимоном

Форель з розмарином і лимоном

Коли душа вимагає свята і хочеться з'їсти щось особливе, тоді я готую рибу у фользі. Це завжди смачно, запашний, ситно і так особливо підноситься, що починає підніматися настрій. опис приготування: Зараз я розповім вам про те, як приготувати форель з розмарином і лимоном. Спробуйте за цим реце...

читати далі
Конфітюр з груш з лимоном, імбиром і розмарином

Конфітюр з груш з лимоном, імбиром і розмарином

Такий грушевий конфітюр відмінно підійде для того, щоб намазати їм грінки на сніданок і насолоджуватися смачним, ароматним і дуже корисним десертом! Шматочки груш в конфітюри надають страві свій шарм. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати конфітюр з груш з лимоном, імбиром...

читати далі
Курка з лимоном і розмарином

Курка з лимоном і розмарином

Курка з лимоном — це практично класичний рецепт приготування білого м'яса. А при додаванні розмарину смак і аромат готового блюда повністю змінюється. Курочка виходить дуже смачною! опис приготування: Якщо ви в черговий раз задається питанням, чим нагодувати сім'ю або що приготувати на святков...

читати далі
Курка, запечена з лимоном і розмарином

Курка, запечена з лимоном і розмарином

курка, запечена з лимоном і розмарином — ще один чудовий спосіб приготування курки в духовці. Дуже простий і смачний вечерю, не віднімає у вас ні сил, ні часу. опис приготування: У нашій родині курка — це м'ясо номер один, тому я знаю, напевно, кілька десятків різних способів приготування куря...

читати далі
Сібас з розмарином і лимоном

Сібас з розмарином і лимоном

Ця риба не володіє особливими специфічними якостями, тому її не потрібно обробляти спеціальними кулінарними шедеврами. Досить гілочки розмарину і лимона. здивовані? А ви спробуйте! опис приготування: Обов'язково під час запікання сибаса під ним повинна бути подушка з цибулевих кілець або фенхе...

читати далі