Курячі стегна по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, ніжні і не зовсім звичайні курячі стегенця, які за зовнішнім виглядом схожі на копчені. А як цього домогтися я зараз вам покажу. Заходьте!
Смачна курочка по рецепту турецької кухні. В оригіналі потрібно чотири кружечка лимона, але якщо його немає, то замініть на лимонний сік. Чай можна брати як розсипом, так і в пакетиках. Смачного!
- Куряче стегно - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Чай чорний - 4 Ст. Ложки
- Вода - 500 мілілітрів
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Поріжте цибулю на чверть кільця. Обсмажте в гарячій сковороді з маслом до золотистого кольору. Приберіть зі сковороди.
Зніміть з стегенець шкіру і обсмажте в тій же сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.
Заваріть міцний чай.
Додайте цибулю, сіль, перець, лимонний сік і чай.
Готуйте на середньому вогні під кришкою протягом 30 хвилин.
Подавайте відразу.
Смачного!