Курячі стегна з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ситний смачну вечерю всього за годину. У духовці овочі і курочка зарум'янюється і мають дуже апетитний вигляд. Приступимо.
Опис приготування:
Підготуйте до запікання овочі та м'ясо: все вимийте, очистіть, Додати сіль і перемішати, щоб сформувати. Полийте маслом і запечіть до готовності. Хай щастить!
- Картопля - 300 грам
- Стегно куряче - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Солодкий перець болгарський - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Очистіть овочі, вимийте. Стегна курячі вимийте і висушіть серветкою.
Поріжте цибулю, потріть моркву.
Поріжте часточками картоплю.
Складіть в вогнетривку форму з високими бортами овочі. Приправити сіллю, поперчіть, додайте улюблених спецій, перемішайте. Зверху покладіть м'ясо зі спеціями і полийте масло рослинним. Запікайте при температурі 220 градусів 45 хвилин.
Блюдо готово. Подавайте до столу гарячим. Приємного!