Рецепт Запечені гливи фото

Запечені гливи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт запечених глив я знайшла в одній великій кулінарної книги своєї бабусі. Страви з грибами завжди схожі, але запечені гливи, на мій погляд, смачніше інших.

Опис приготування:

Запечені гливи можете подати, як закуску перед гарячим. Також вони добре підійдуть для салатів, досить тільки нарізати їх на маленькі шматочки. Вони добре поєднуються з кінзою, тому я раджу подавати їх, прикрасивши листочками кінзи. Іноді я їм запечені гливи просто так, зі сметаною. Дуже хороший полуденок. Пробуйте і насолоджуйтеся!

  • Гливи - 4 штуки
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Листя кінзи - 10 штук
запечені гливи - фото крок 1
Помийте гливи.
запечені гливи - фото крок 2
Obrezhyte земля.
запечені гливи - фото крок 3
Розріжте гливи уздовж на кілька пластин. Полийте оливковою олією, приправити сіллю, поперчіть за смаком.
запечені гливи - фото крок 4
Запікайте гливи в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин. Подавайте не настільки, присипавши рубаними листочками кінзи.

Схожі рецепти