Рецепт Запечені фарфалле фото

Запечені фарфалле
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

В італійській кухні паста - це класичне основне блюдо. Його їдять майже кожен день, тому придумано так багато варіацій. Якщо ви шукайте щось новеньке на цю тему, то вам підійде цей рецепт.

Секрет цієї страви простий: вибирайте улюблені макаронні вироби, відповідний соус і щось м'ясне, і наприкінці, відправте все в духовку. Виходить щось подібне запіканці. Прочитайте про те, як приготувати запечені фарфалле.

  • Моцарелла - 30 грам
  • Пармезан - 15 грам
  • Фарфалле - 150 грам
  • Соус "маринара" - 180 мілілітрів
  • Італійська сосиска - 2 штуки
  • Чіабатта - 1 штука
  • Цукіні - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
запечені фарфалле - фото крок 1
1. Підготуйте інгредієнти. Видаліть оболонку у сосиски і роздушіть начинку виделкою. Цукіні наріжте півколами. Часник пропустіть через прес і 1/2 частина з'єднайте з ложкою олії. Чіабатту розріжте навпіл.
запечені фарфалле - фото крок 2
2. Відваріть пасту близько 11 хвилин в підсоленій воді. 1/4 води збережіть. Готові макарони промийте, потім додайте ложку масла. Перемішайте.
запечені фарфалле - фото крок 3
3. В цей же час обсмажте сосиску протягом 4 хвилин в невеликій кількості масла, помішуючи. Потім приберіть фарш. На тій же сковороді обсмажте цукіні з часником протягом 5 хвилин, пару раз перевернув.
запечені фарфалле - фото крок 4
4. У жароміцних форму викладіть суміш з фарфелле, води, соусу, цукіні і natërtogo "пармезан & Quot. Спинний крб"Mocarellu & Quot. Чіабатту змастіть часниковим маслом і викладіть на деко, поруч з запіканкою.
запечені фарфалле - фото крок 5
5. Запікайте блюдо і хліб 8 хвилин в духовці при 220 градусах. Смачного!

Схожі рецепти