Запечені фарфалле
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.
В італійській кухні паста - це класичне основне блюдо. Його їдять майже кожен день, тому придумано так багато варіацій. Якщо ви шукайте щось новеньке на цю тему, то вам підійде цей рецепт.
Опис приготування:
Секрет цієї страви простий: вибирайте улюблені макаронні вироби, відповідний соус і щось м'ясне, і наприкінці, відправте все в духовку. Виходить щось подібне запіканці. Прочитайте про те, як приготувати запечені фарфалле.
- Моцарелла - 30 грам
- Пармезан - 15 грам
- Фарфалле - 150 грам
- Соус"Маринара" - 180 мілілітрів
- Італійська сосиска - 2 штуки
- Чіабатта - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте інгредієнти. Видаліть оболонку у сосиски і роздушіть начинку виделкою. Цукіні наріжте півколами. Часник пропустіть через прес і 1/2 частина з'єднайте з ложкою олії. Чіабатту розріжте навпіл.
2. Відваріть пасту близько 11 хвилин в підсоленій воді. 1/4 води збережіть. Готові макарони промийте, потім додайте ложку масла. Перемішайте.
3. В цей же час обсмажте сосиску протягом 4 хвилин в невеликій кількості масла, помішуючи. Потім приберіть фарш. На тій же сковороді обсмажте цукіні з часником протягом 5 хвилин, пару раз перевернув.
4. У жароміцних форму викладіть суміш з фарфелле, води, соусу, цукіні і natërtogo "Пармезан & Quot; . Спинний крб "Mocarellu & Quot; . Чіабатту змастіть часниковим маслом і викладіть на деко, поруч з запіканкою.
5. Запікайте блюдо і хліб 8 хвилин в духовці при 220 градусах. Смачного!