Рецепт Запечена кукурудза (на вугіллі) фото

Запечена кукурудза (на вугіллі)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кукурудза
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Ділюся простим рецептом запеченої кукурудзи на вугіллі. Можна готувати і на багатті, і на грилі, і жаровні. Це універсальний і швидкий спосіб приготування. Дуже смачно виходить, рекомендую!

Опис приготування:

Така запечена кукурудза на вугіллі готується просто і швидко. Точний час вказати не можу, стежте за кукурудзою уважно: вона повинна пожовтіти і трохи зморщитися. Качани можна подавати цілими, а можна ножем зішкребти зернятка в тарілку. Це відмінне доповнення до шашлику і запеченого картоплі. Спробуйте обов'язково!

  • Кукурудза - 3 штуки (три початка, по одному на людину. )
  • Вапно - 0.5 штуки (можна замінити лимоном)
  • Спеції - За смаком
запечена кукурудза (на вугіллі) - фото крок 1
1. Запікати будемо на вугіллі. Тому дочекайтеся, поки багаття перегорить до появи розпечених до червоного кольору вугілля. Кукурудзу тим часом очищаємо від бадилля. Розміщуємо над вугіллям.
запечена кукурудза (на вугіллі) - фото крок 2
2. Не забуваємо час від часу перевертати. Про що з'явилися"підпалинах" не турбуйтесь, так і має бути.
запечена кукурудза (на вугіллі) - фото крок 3
3. От і все! Готову кукурудзу поливаємо соком половини лимона і щедро посипаємо сіллю і спеціями. Смачно, корисно і швидко!

Схожі рецепти