Запечена картопля в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Правильно запечена картопля в духовці настільки смачний, що його можна подавати не тільки як гарнір до чогось м'ясного, але і як дуже смачну закуску (наприклад, з домашнім кетчупом).
Опис приготування:
Всенародно улюблений запечений в духовці картопля - це, напевно, один з найпопулярніших гарнірів до м'ясних і рибних страв на більшій частині території СНД. Втім, запечений в духовці картопля подають не тільки до гарячих страв - в деяких країнах його подають до холодних супів, а в деяких подають окремо, як закуску, з яким-небудь соусом (рекомендую з кетчупом). Наприклад, якщо ваші діти обожнюють шкідливу картоплю фрі з самі знаєте якого закладу, спробуйте цей рецепт запеченого в духовці картоплі - якщо зробите все в точності за рецептом, у вас вийде гідна альтернатива гидоти з Макдональдса, яка дітей буде радувати не менш, а за собівартістю виходить майже безкоштовної. Загалом, використання запеченої картоплі універсально, ви це і самі знаєте. Головне тут - знати, як правильно запекти картоплю, щоб вона вийшла апетитною і смачною. Я вам допоможу це зробити.
- Картопля - 4 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком