Замороження цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити заморозку цвітної капусти в домашніх умовах. Чудова заготівля, смак свіжої капусти при розморожуванні не губиться! Дуже люблю її додавати взимку в супи і запіканки. Спробуйте!
Така заморозка цвітної капусти в домашніх умовах проводиться дуже швидко. Головне: добре переберіть капусту, вибирайте тільки ідеальні екземпляри. Другий важливий момент - потримати в окропі і вимити якомога ретельніше, щоб жодна мошка не потрапила вам потім в суп!
- Цвітна капуста - 500 грам
- Вода - 1 літр
- Сіль - За смаком
1. Капусту ретельно промиваємо. Викладаємо в миску і заливаємо підсоленим окропом. Чекаємо 20 хвилин, потім обдаємо ще раз холодною водою.
2. Видаляємо всі зелені частини. Ділимо на маленькі суцвіття. Якщо капуста подвяла або виглядає "хворий", Забороняється заморожувати ці суцвіття.
3. Після того. Как перебрали капусту, гарненько її просушіть. Коли висохне, складаємо в контейнер або вакуумний пакет і відправимо в морозилку. Готово!