Рецепт Замороження цвітної капусти фото

Замороження цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Літні
Заготовки

Розповім, як зробити заморозку цвітної капусти в домашніх умовах. Чудова заготівля, смак свіжої капусти при розморожуванні не губиться! Дуже люблю її додавати взимку в супи і запіканки. Спробуйте!

Така заморозка цвітної капусти в домашніх умовах проводиться дуже швидко. Головне: добре переберіть капусту, вибирайте тільки ідеальні екземпляри. Другий важливий момент - потримати в окропі і вимити якомога ретельніше, щоб жодна мошка не потрапила вам потім в суп!

  • Цвітна капуста - 500 грам
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - За смаком
замороження цвітної капусти - фото крок 1
1. Капусту ретельно промиваємо. Викладаємо в миску і заливаємо підсоленим окропом. Чекаємо 20 хвилин, потім обдаємо ще раз холодною водою.
замороження цвітної капусти - фото крок 2
2. Видаляємо всі зелені частини. Ділимо на маленькі суцвіття. Якщо капуста подвяла або виглядає "хворий", Забороняється заморожувати ці суцвіття.
замороження цвітної капусти - фото крок 3
3. Після того. Как перебрали капусту, гарненько її просушіть. Коли висохне, складаємо в контейнер або вакуумний пакет і відправимо в морозилку. Готово!

Схожі рецепти