Рецепт Заморожена малина фото

Заморожена малина
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Малина
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На сніданок , Десерт
Заготовки
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Зібрані в лісі ягоди малини дуже хочеться зберегти до зими. Для цього найбільші, зрілі і щільні ягоди треба заморозити. Зберігати їх слід в морозилці, в герметично закритій коробочці.

Опис приготування:

Заморожувати треба чисті, сухі і незіпсовані ягоди малини. Мій спосіб заморозки - Bez пісочний.

На піддон викладіть ягоди в один ряд. Помістіть в морозилку на 5-6 годин або на всю ніч. Коли ягоди замерзнуть, складіть їх в маленькі коробочки для заморозки з кришкою. Так зберігати ягоди в морозилці - зручно. І місце вони займають мало. А маленькі коробочки краще вибирати тому, що їх зручно використовувати. Відразу відкрив і з'їв одну порцію. У місцях торгівлі ви знайдете і спеціальні мішечки.

До речі, таким чином заморожені ягоди не злипаються (головне, щоб вони були спочатку сухими! ).

Я часто використовую таку заморожену малину замість кубика льоду в новорічне шампанське. Виглядає приголомшливо! І на смак також приємно!

На смак заморожена малина нічим не поступається свіжою. Єдине - вона м'якше і темніше.

Смачного!

  • Малина - 500 грам
Заморожувати треба чисті, сухі і незіпсовані ягоди малини. Мій спосіб заморозки - Bez пісочний.

На піддон викладіть ягоди в один ряд. Помістіть в морозилку на 5-6 годин або на всю ніч. Коли ягоди замерзнуть, складіть їх в маленькі коробочки для заморозки з кришкою. Так зберігати ягоди в морозилці - зручно. І місце вони займають мало. А маленькі коробочки краще вибирати тому, що їх зручно використовувати. Відразу відкрив і з'їв одну порцію. У місцях торгівлі ви знайдете і спеціальні мішечки.

До речі, таким чином заморожені ягоди не злипаються (головне, щоб вони були спочатку сухими! ).

Я часто використовую таку заморожену малину замість кубика льоду в новорічне шампанське. Виглядає приголомшливо! І на смак також приємно!

На смак заморожена малина нічим не поступається свіжою. Єдине - вона м'якше і темніше.

Смачного!

Схожі рецепти