Малина з цукром без варіння на зиму

безумовно, саме ароматне і корисне варення буде без варіння ягід. Готувати його дуже просто, а задоволення за зимовим чаєм ви отримаєте колосальне! Приготуємо його разом?
опис приготування:
Якщо ви будете готувати варення як і я, брати цукор з ягодою в пропорції 1:1, то його можна зберігати в холодильнику. В разі, якщо ви вирішите зменшити кількість цукру по відношенню до ягоді, то зберігати краще в морозильній камері і розморожувати безпосередньо перед вживанням. розповідаю, як приготувати малину з цукром без варіння на зиму.
- малина— 1 кілограм
- цукор— 1 кілограм

Схожі рецепти

Малина з цукром на зиму
Пропоную дізнатися простий рецепт малини з цукром на зиму. Адже всім нам потрібні вітаміни в холодну пору року, чи не так? Тому подбати про них пропоную вже зараз, влітку! опис приготування: Як ви можете бачити по списку інгредієнтів, цей рецепт приготування малини з цукром на зиму дійсно не м...
читати далі
Малина з цукром
Настав час корисних і смачних заготовок. Я розповім вам, як приготувати малину з цукром на зиму. Зберігати її потрібно в стерильних баночках внизу холодильника, тоді малина НЕ запліснявіє. Ще один секрет: засинайте горлечко кожної банки цукром, він запобігти потраплянню повітря до ягідної масі, т...
читати далі
Полуниця з цукром на зиму без варіння
Напевно ви стикалися з рецептами приготування варення без варіння. Пропоную таким чином заготовити полуницю з цукром на зиму. Всі корисні вітаміни зберігаються, що дуже здорово! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування полуниці з цукром на зиму без варіння. Такий спосіб приг...
читати далі
Малина у власному соку на зиму
Малина у власному соку, запашні, ароматні, цілі ягідки, це найсмачніше і корисне ліки з мого дитинства. Мама завжди діставала заповітну баночку, коли у нас з сестрою була застуда. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати малину у власному соку на зиму і зберегти, якомога більше віта...
читати далі
Хрін на зиму без варіння
Цей рецепт перевірений сотні разів. Хрін в поєднанні з буряком приправлений оцтом, сіллю і цукром. Така заготовка добре зберігається, має сильний смак і аромат. опис приготування: Кількість інгредієнтів з розрахунку на банку обсягом 250 мл. хрін, так само, можна очистити від шкірки, загорнути ...
читати далі