Малина з цукром без варіння на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Безумовно, саме ароматне і корисне варення буде без варіння ягід. Готувати його дуже просто, а задоволення за зиязикам чаєм ви отримаєте колосальне! Приготуємо його разом?
Якщо ви будете готувати варення як і я, брати цукор з ягодою в пропорції 1:1, то його можна зберігати в холодильнику. В разі, якщо ви вирішите зменшити кількість цукру по відношенню до ягоді, то зберігати краще в морозильній камері і розморожувати безпосередньо перед вживанням. Розповідаю, як приготувати малину з цукром без варіння на зиму.
- Малина - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
Підготуйте інгредієнти. Зважте малину і візьміть рівну кількість цукру. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 2 баночки варення по 0, 5 L.
Переберія ягоду від гілочок і поганих ягід, акуратно промийте водою.
Засипте малину цукром.
Пам'ятайте ягоду з цукром пластикової або силіконової товкачем. І приберіть в сторону на 3-4 годину, до розчинення цукру. Можна прикрити кришкою.
Потім ще раз перемішайте і розкладіть варення в стерилізовані банки. Закрийте стерилізованої кришкою. Зберігайте таке варення в холодильнику.
Смачного!