Рецепт Заливний пиріг з рибою і картоплею фото

Заливний пиріг з рибою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Рибні консерви
Рецепти без шкоди
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і ситний пиріг з риби і картоплі на холодці тесті. Пиріг підійде до чашечки чаю або в якості доповнення до гарячих перших страв.

Опис приготування:

Найбільш популярна для заливних пирогів така начинка як капуста або яйця, я хочу розповісти, як приготувати заливний пиріг з рибою і картоплею. Ніжний, ситний, смачний - справжня знахідка для будь-якої господині. Готується швидко, дуже просто і і з найпростіших продуктів. Беріть рецепт на замітку!

  • Картопля - 4-5 штук
  • Рибні консерви - 250 грам (у мене сайра)
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 200 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 2
У глибокій мисці збийте яйце з 0, 5 ç.l. Солі.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 3
Додайте молоко.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 4
Насипте борошно і соду.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 5
Перемішайте все до однорідного стану.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 6
Форму для випічки змастіть маслом. Дно і боки обсипте борошном або манкою. Вилийте приблизно половину порції тіста. Зверху рівномірно покладіть нарізаний дрібними кубиками картоплю. Чим дрібніше вийде нарізати, тим краще. Добре посоліть за смаком. Можна за бажанням додати улюблені спеції або свіжу зелень.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 7
Зверху покладіть нарізану кубиками цибулю. Посоліть цибулю і поперчіть за смаком.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 8
Консерви розімніть вилкою (рідина попередньо злийте і видаліть великі кісточки) і розподіліть останнім шаром.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 9
Полийте начинку рівномірно рештою тестом і посипте кунжутом. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Я випікаю до рум'яного верху.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 10
Заливний пиріг з рибою і картоплею готовий.
заливний пиріг з рибою і картоплею - фото крок 11
Смачно як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти