Заливний пиріг з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати швидкий і смачний пиріг? Спробуйте зробити простий заливний пиріг з рибою. Пиріг готується на листковому тісті з начинкою з філе тиляпии і цвітної капусти. Наполегливо рекомендую!
Приготуємо заливний пиріг з рибою в домашніх умовах. Розкладаємо тісто в формі для запікання. Зверху кладемо рибу і відварну кольорову капусту. Для заливки з'єднуємо рідкі інгредієнти і збиваємо масу за допомогою блендера. Заливку вливаємо на тісто. Бортики пирога можна загорнути в середину, а можна залишити просто по краях. Запікаємо пиріг в духовці 30 хвилин до готовності. Хай щастить!
- Тісто листкове - 500 грам
- Tilyapiya, філе - 500 грам
- Цвітна капуста - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
- Крем - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сир твердий - 70 грам
- Сіль і спеції - За смаком
За формою вашого листа розгортаємо листкове тісто, сформувавши бортики. Викладаємо в середину порізану рибу і відварну кольорову капусту.
Вливаємо в чашу блендера: яйця, вершки, сметану, майонез і додаємо спеції. Перемішуємо все до однорідності і заливаємо масою пиріг. Присипаємо все тертим сиром. Запікаємо пиріг в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!