Рецепт Заливний пиріг з рибою фото

Заливний пиріг з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Риба та морепродукти, Капуста, Листкове тісто, Кольорова капуста
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Хочете приготувати швидкий і смачний пиріг? Спробуйте зробити простий заливний пиріг з рибою. Пиріг готується на листковому тісті з начинкою з філе тиляпии і цвітної капусти. Наполегливо рекомендую!

Приготуємо заливний пиріг з рибою в домашніх умовах. Розкладаємо тісто в формі для запікання. Зверху кладемо рибу і відварну кольорову капусту. Для заливки з'єднуємо рідкі інгредієнти і збиваємо масу за допомогою блендера. Заливку вливаємо на тісто. Бортики пирога можна загорнути в середину, а можна залишити просто по краях. Запікаємо пиріг в духовці 30 хвилин до готовності. Хай щастить!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Tilyapiya, філе - 500 грам
  • Цвітна капуста - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
  • Крем - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сир твердий - 70 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
заливний пиріг з рибою - фото крок 1
За формою вашого листа розгортаємо листкове тісто, сформувавши бортики. Викладаємо в середину порізану рибу і відварну кольорову капусту.
заливний пиріг з рибою - фото крок 2
Вливаємо в чашу блендера: яйця, вершки, сметану, майонез і додаємо спеції. Перемішуємо все до однорідності і заливаємо масою пиріг. Присипаємо все тертим сиром. Запікаємо пиріг в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
заливний пиріг з рибою - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти