Заливна шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка давно стала класичною випічкою для багатьох господинь. Вона проста і дуже варіативна. Наприклад, тісто для неї завжди можна спробувати нове. Вам може сподобатися і мій спосіб. Вчіться!
Цей рецепт по праву можна назвати бюджетним і простим. Єдине, що вас може підвести - це те, що пиріг підгорить або буде сирої. Але це легко запобігти. Прочитайте про те, як приготувати заливну шарлотку з яблуками. Замість цих фруктів спробуйте груші, смородину или персики.
- Яйце - 3 штуки
- Яблуко - 2-3 штук
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 10-20 грам
- Ванілін - 1 щіпка
Для початку збийте міксером яйця з ваніліном і цукром.
Потім порціями всипте борошно. Продовжуйте збивати масу до сметанообразного стану.
Потім промийте яблука. Видаліть шкірку і серцевину з насінням.
У форму для випічки наріжте середніми шматочками яблука. Зверху розкладіть невеликі частини масла.
Після цього влийте тісто на яблука.
Запікайте шарлотку при 180 градусів протягом 35 хвилин. Випічка готова! Приємного чаювання!