Закуска з яєць в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Покажу вам ще один варіант святкової закуски, виходить дуже смачно, а аромат просто шикарний! Це варені перепелині яйця, загорнуті в сирокопчений бекон і обсмажені на маслі. Дивимося? !
Як приготувати яйця в беконі? легко! Потрібно тільки відварити перепелині яйця, очистити їх, загорнути в бекон і обсмажити. Усе! повірте, ця закуска сподобається всім, особливо якщо полити ще улюбленим соусом. Бекон не обов'язково брати сирокопчений, можна і свіжий. Хай щастить!
- Яйця - 12 штук (перепелині)
- Бекон - 12 штук (сирокопчений)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Відваріть перепелині яйця, остудіть. Бекон у мене нарізаний широкими смужками, тому кожну я порізала уздовж навпіл. Якщо у вас тонкий, то різати не потрібно, просто візьміть кількість смужок за кількістю яєць.
2. Перепелині яйця очистіть від шкаралупи.
3. Кожне яйця загорніть в смужку бекону.
4. Розігрійте рослинне масло. Покладіть яйця в беконі так, щоб край бекону був знизу і першим підсмажився, тоді яйце не розвернеться. Потім переверніть, обсмажте з усіх боків.
5. Покладіть закуску на листя салату або шпинату, прикрасьте зеленню.
6. Перед подачею на стіл полийте улюбленим соусом. Один з найпростіших варіантів: майонез, кетчуп, гірчичний.