Пасхальна закуска з яєць
(покроковий рецепт з фото)
На Великдень хочеться не тільки фарбувати яйця, але і використовувати їх потім в меню, згодні? :) Неймовірно простий і швидкий варіант легкої закуски я якраз поспішаю вам показати. Відмінна ідея без клопоту.
Основою закуски будуть відварені яйця, які я пропоную подати на подушці із зелені. Це може бути шпинат, рукола, листя салату або улюблений мікс, наприклад. Заправка також може бути будь-яка: рослинна олія, сирний соус, бальзамик або просто сік лимона, як в даному випадку.
- Яйце - 5-6 штук
- Морква - 1 штука
- Зелень або мікс-салат - За смаком
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
1. Відваріть яйця круто, остудіть і очистіть. Наріжте тонкими скибочками моркву і виріжте ось такі "чубчики" .
2. Зробіть в яйцях надрізи зверху і помістіть в них морква.
3. На тарілку для подачі викладіть зелень і збризніть соком лимона. Зверху викладіть яйця. Очки можна зробити гвоздикою або меленим перцем. Вийшли ось такі апетитні курчата. Відмінна великодня закуска з яєць, на мій погляд. Смачного!