Рецепт Пасхальна глазур фото

Пасхальна глазур
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Цукор , Цукрова пудра
Вагітним і годуючим
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Щороку перед святом Пасхи ми знаходимося в нервовому пошуку рецептів пасок і хорошою глазурі для прикраси випічки. Я знайшов для себе прекрасний рецепт приготування чудової глазурі!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування пасхальної глазурі. Даної кількості глазурі вистачає, щоб прикрасити 4-5 невеликих і 1 паску. Якщо плануєте випікати більше, відповідно розрахуйте кількість необхідних інгредієнтів. Хай щастить!

  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
пасхальна глазур - фото крок 1
За допомогою кухонного комбайна / міксера / блендера збиваємо охолоджений яєчний білок. Поступово підсипає просіяне цукрову пудру, продовжуючи збивати. В самому кінці вливаємо лимонний сік. Якщо вам здається, що глазур виходить дуже густий, додайте трохи холодної води (1-2 середня лінія).
пасхальна глазур - фото крок 2
Коли паски охолонуть, прикрашаємо їх приготовленої глазур'ю. Смачного!

Схожі рецепти