Пасхальна глазур
(покроковий рецепт з фото)
Щороку перед святом Пасхи ми знаходимося в нервовому пошуку рецептів пасок і хорошою глазурі для прикраси випічки. Я знайшов для себе прекрасний рецепт приготування чудової глазурі!
Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування пасхальної глазурі. Даної кількості глазурі вистачає, щоб прикрасити 4-5 невеликих і 1 паску. Якщо плануєте випікати більше, відповідно розрахуйте кількість необхідних інгредієнтів. Хай щастить!
- Цукрова пудра - 200 грам
- Яєчний білок - 1 штука
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
За допомогою кухонного комбайна / міксера / блендера збиваємо охолоджений яєчний білок. Поступово підсипає просіяне цукрову пудру, продовжуючи збивати. В самому кінці вливаємо лимонний сік. Якщо вам здається, що глазур виходить дуже густий, додайте трохи холодної води (1-2 середня лінія).
Коли паски охолонуть, прикрашаємо їх приготовленої глазур'ю. Смачного!