Закуска до текіли
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати закуску до текіли в домашніх умовах. Це спеціальні тарталетки в мексиканському стилі - з гострим перчиком і соусом з авокадо. Дуже смачно з текілою, спробуйте!
Такий простий рецепт закуски до текіли - справжнє диво! смачно виходить, ніжно і дуже ситно. Думаю, такі кошички сподобаються і тим, хто алкоголь не вживає, м'ясо і кислуватий соус в поєднанні з гострим перцем - це щось особливе!
- Яловичина - 1 кілограм
- Часник - 8 зубчиків
- Авокадо - 1 штука
- Вапно - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Перець чилі - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Лаваш - 500 грам
1. Яловичину рубаємо дрібними шматочками, в духовці разом з часником (подрібненим) і спеціями запікаємо, поки не стане м'якою.
2. З лаваша робимо квадратики, викладаємо їх в форму (наприклад, для маффінів) і трохи придавлюємо пальцями. Розкладаємо начинку по формах на листочки лаваша.
3. Поверх м'яса викладаємо перетертий соус з авокадо і лайма, приправлений спеціями. Поверх соусу - шматочки перцю і помідорів. Посипаємо все сиром.
4. Запікаємо приблизно 20-30 хвилин при 180 градусах. Важливо, щоб сир розплавився, а краї тіста стали хрусткими. Готово!