Рецепт Закачування борщу на зиму фото

Закачування борщу на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Борщ, Супи, Заготовки, Консервація

Борщ - страва смачна, але простим його не назвеш. Однак можна зробити закачування борщу на зиму і спростити собі життя! овочеві компоненти, які відповідають за насичений смак і колір, можна заготовити!

Такий простий рецепт закачування борщу на зиму мені підказала подруга. Це значно спрощує підготовку! Борщ буде готовий в два рази швидше, при смак і колір залишаться без змін! Так що я таку заготовку використовую навіть влітку, коли біля плити стояти занадто жарко. Спробуйте і ви!

  • Буряк - 2 штуки
  • Помідори - 7 штук
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Морква - 5 штук
  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Спеції - За смаком
закачування борщу на зиму - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти (кількість можна варіювати). На фото видно, якого розміру овочі, тому ви сміливо можете орієнтуватися на нього. Усе, крім помідорів, трьом на дрібній тертці. Цибуля подрібнюємо довільно.
закачування борщу на зиму - фото крок 2
2. Помідори перетираємо блендером в пюре. Бажано пюре протцедіть через марлю, щоб вийшла однорідна маса.
закачування борщу на зиму - фото крок 3
3. Подрібнені овочі обсмажити на олії. Сіль і спеції - за смаком. Коли цибуля стане золотистим, а морква - м'якої, вливаємо томатне пюре і на маленькому вогні доводимо до кипіння.
закачування борщу на зиму - фото крок 4
4. Банки і кришки стерилізуємо. Розливаємо по банках гарячу суміш і закриваємо на зиму.
закачування борщу на зиму - фото крок 5
5. Готово! При готуванні борщу суміш закладають за півгодини до закінчення готування, коли м'ясо, капуста і картопля будуть вже готові. Смачного!

Схожі рецепти