Рецепт Юшка з щучих голів фото

Юшка з щучих голів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Щука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Супи, Вуха

Вуха є не менш популярним супом, ніж солянка або борщ. Вона також улюблена в моїй родині, особливо чоловіком. Ще краще, якщо улов він зловив сам. Тоді страва виходить з насиченим смаком.

Ви можете знати безліч подібних варіантів приготування юшки, але ніколи не буде зайвим дізнатися новий. Тоді ви завжди зможете зробити блюдо з того, що буде під рукою. Прочитайте про те, як приготувати юшку з щучих голів. Також в якості головного інгредієнта підійдуть хвости. Решта складових класичні.

  • Голова щуча - 1 штука
  • Хвіст щучий - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Перець чорний горошком - 10 штук
  • Мал - 40 грам
  • Корінь селери - 100 грам
  • Вода - 3 L
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
юшка з щучих голів - фото крок 1
Риб'ячі частини промийте. Видаліть плавники.
юшка з щучих голів - фото крок 2
Очистіть і крупно наріжте половину селери, частина моркви і цибулю.
юшка з щучих голів - фото крок 3
У чашу мультиварки викладіть моркву, перець, цибуля, щуку, лавровий лист і селеру. Потім влийте воду. Поставте режим "суп" з 30 хвилин.
юшка з щучих голів - фото крок 4
Тим часом наріжте соломкою очищену картоплю, залишився селера і моркву.
юшка з щучих голів - фото крок 5
Всю зелень промийте. Видаліть грубі стебла, а потім дрібно наріжте.
юшка з щучих голів - фото крок 6
Готовий бульйон процідити. Видаліть всі варені овочі. Рибу розберіть - м'ясо відкладіть, а все інше викинете.
юшка з щучих голів - фото крок 7
Бульйон влийте назад в чашу мультиварки. Доведіть його до кипіння і додайте овочі.
юшка з щучих голів - фото крок 8
Також додайте рибу, рис і сіль. Варіть суп ще 30 хвилин.
юшка з щучих голів - фото крок 9
В кінці в юшку додайте зелень і масло. Дайте супу настоятися пару хвилин під кришкою. Смачного!

Схожі рецепти