Юшка з щучих голів
(покроковий рецепт з фото)
Вуха є не менш популярним супом, ніж солянка або борщ. Вона також улюблена в моїй родині, особливо чоловіком. Ще краще, якщо улов він зловив сам. Тоді страва виходить з насиченим смаком.
Ви можете знати безліч подібних варіантів приготування юшки, але ніколи не буде зайвим дізнатися новий. Тоді ви завжди зможете зробити блюдо з того, що буде під рукою. Прочитайте про те, як приготувати юшку з щучих голів. Також в якості головного інгредієнта підійдуть хвости. Решта складових класичні.
- Голова щуча - 1 штука
- Хвіст щучий - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Перець чорний горошком - 10 штук
- Мал - 40 грам
- Корінь селери - 100 грам
- Вода - 3 L
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
Риб'ячі частини промийте. Видаліть плавники.
Очистіть і крупно наріжте половину селери, частина моркви і цибулю.
У чашу мультиварки викладіть моркву, перець, цибуля, щуку, лавровий лист і селеру. Потім влийте воду. Поставте режим "суп" з 30 хвилин.
Тим часом наріжте соломкою очищену картоплю, залишився селера і моркву.
Всю зелень промийте. Видаліть грубі стебла, а потім дрібно наріжте.
Готовий бульйон процідити. Видаліть всі варені овочі. Рибу розберіть - м'ясо відкладіть, а все інше викинете.
Бульйон влийте назад в чашу мультиварки. Доведіть його до кипіння і додайте овочі.
Також додайте рибу, рис і сіль. Варіть суп ще 30 хвилин.
В кінці в юшку додайте зелень і масло. Дайте супу настоятися пару хвилин під кришкою. Смачного!