Рецепт Суп з рибних голів фото

Суп з рибних голів
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Найчастіше ми смажимо рибу без голови, тому рибний суп з голів стане прекрасним варіантом її використання.

Опис приготування:

Суп можна зварити з будь-якого виду риби (голів) з додаванням овочів і крупи. Найчастіше використовується пшоно, манна крупа або перлова.


  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Рибні голови - 2-3 штук
  • Манна крупа - 50 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп з рибних голів - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для супу. Всі овочі вимити і почистити. Рибні голови потрібно ретельно опрацювати, зняти всюди луску, видалити зябра, добре промити від крові.
суп з рибних голів - фото крок 2
2. Ріжемо овочі для супу.
суп з рибних голів - фото крок 3
3. У холодну солону воду кладемо рибні голови і варимо 10 хвилин.
суп з рибних голів - фото крок 4
4. У рибний бульйон кладемо овочі. Варимо ще 15-20 хвилин.
суп з рибних голів - фото крок 5
5. Всипаємо тонкою цівкою манну крупу і постійно заважаємо суп, щоб манка не взяв грудочками. Варимо ще 5 хвилин.
суп з рибних голів - фото крок 6
6. В кінці варіння додаємо дрібно посічену зелень. Проварюємо 1 хвилину і вимикаємо суп.
суп з рибних голів - фото крок 7
7. Суп з рибних голів готовий. При варінні супу врахуйте сорт риби, з жирних сортів вийде більш калорійне суп. Приємного!

Схожі рецепти