Юшка з голів форелі
(покроковий рецепт з фото)
Часто буває, що при приготуванні яких-небудь рибних страв залишаються непотрібні частини від тушки риби: плавники, голови і т.П. Але не потрібно поспішати їх викидати, адже вони теж можуть стати в нагоді.
З голів, наприклад, виходить відмінний наваристий бульйон. Про те, як приготувати юшку з голів форелі, ви можете прочитати в моєму рецепті. Крім цієї частини, нам також знадобляться хвости. В цілому суп дуже простий, але має хороший насичений смак. А що ще потрібно на відмінного обіду на всю сім'ю?
- Голови форелі - 3 штуки
- Хвости форелі - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 12 штук
- Яйце - 5 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Відваріть голови і хвости в підсоленій воді протягом 25 хвилин. Не забувайте прибирати піну. Потім остудіть частини риби, відокремте від кістки і додайте назад в бульйон.
Лук і картоплю почистіть і помийте. Лук наріжте півкільцями, а картоплю наріжте кубиками.
Овочі додайте в бульйон разом з перцем і лавровим листом. Поставте суп на вогонь на 15 хвилин. Окремо відваріть яйця круто.
Як тільки картопля буде готовий, вимикайте вуха. Додайте в неї подрібнений зелений лук і крупно нарізані яйця. Смачного!