Рецепт Юшка з голів форелі фото

Юшка з голів форелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Вуха

Часто буває, що при приготуванні яких-небудь рибних страв залишаються непотрібні частини від тушки риби: плавники, голови і т.П. Але не потрібно поспішати їх викидати, адже вони теж можуть стати в нагоді.

З голів, наприклад, виходить відмінний наваристий бульйон. Про те, як приготувати юшку з голів форелі, ви можете прочитати в моєму рецепті. Крім цієї частини, нам також знадобляться хвости. В цілому суп дуже простий, але має хороший насичений смак. А що ще потрібно на відмінного обіду на всю сім'ю?

  • Голови форелі - 3 штуки
  • Хвости форелі - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець горошком - 12 штук
  • Яйце - 5 штук
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
юшка з голів форелі - фото крок 1
Відваріть голови і хвости в підсоленій воді протягом 25 хвилин. Не забувайте прибирати піну. Потім остудіть частини риби, відокремте від кістки і додайте назад в бульйон.
юшка з голів форелі - фото крок 2
Лук і картоплю почистіть і помийте. Лук наріжте півкільцями, а картоплю наріжте кубиками.
юшка з голів форелі - фото крок 3
Овочі додайте в бульйон разом з перцем і лавровим листом. Поставте суп на вогонь на 15 хвилин. Окремо відваріть яйця круто.
юшка з голів форелі - фото крок 4
Як тільки картопля буде готовий, вимикайте вуха. Додайте в неї подрібнений зелений лук і крупно нарізані яйця. Смачного!

Схожі рецепти