Юшка з форелі з пшоном
(покроковий рецепт з фото)
Любіть рибку? Сьогодні розповім як приготувати смачну юшку з форелі з пшоном. Приступаємо до приготування страви негайно! Буде неймовірно ароматно і соковито, обіцяю!
Приготувавши юшку з форелі за цим рецептом ви залишитеся задоволені, адже суп виходить наваристим, густим і дуже ароматним. Такий юшкою вже точно можна нагодувати всю сім'ю. Він прекрасно урізноманітнює ваш звичний раціон. За бажанням можна додати при подачі в юшку трохи сметани.
- Форель - 400 грам
- Картопля - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Пшенична крупа - 1/3 склянки
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1
Юшка з форелі з пшоном готується досить легко. Починаємо з того, що ретельно промиваємо рибку під водою, потім заливаємо її водою в каструлі і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, а потім варимо на повільному вогні протягом 15-20 хвилин. Важливо періодично знімати піну з поверхні бульйону.
2
Видаляємо рибку з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кісток і шкіри. Бульйон тим часом проціджуємо і знову ставимо на вогонь.
Картопля очищаємо, нарізаємо брусочками. Морква також очищаємо, проте нарізаємо кружечками. За бажанням можна натерти моркву на тертці.
Картопля очищаємо, нарізаємо брусочками. Морква також очищаємо, проте нарізаємо кружечками. За бажанням можна натерти моркву на тертці.
3
Знову доводимо до кипіння бульйон, додаємо в нього морква, картопля, цілу очищену цибулину. Через 10 хвилин додаємо пшоняну крупу.
4
Варимо юшку до тих пір, поки крупа не буде готова. За кілька хвилин до готовності додаємо в юшку лавровий лист і спеції, ретельно все перемішуємо, щоб приправи рівномірно розподілилися по всьому супу. Зелень додаємо в кінці приготування. Коли юшка буде готова, їй потрібно буде дати настоятися протягом 20 хвилин.