Рецепт Юшка з форелі з пшоном фото

Юшка з форелі з пшоном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Супи, Вуха

Любіть рибку? Сьогодні розповім як приготувати смачну юшку з форелі з пшоном. Приступаємо до приготування страви негайно! Буде неймовірно ароматно і соковито, обіцяю!

Приготувавши юшку з форелі за цим рецептом ви залишитеся задоволені, адже суп виходить наваристим, густим і дуже ароматним. Такий юшкою вже точно можна нагодувати всю сім'ю. Він прекрасно урізноманітнює ваш звичний раціон. За бажанням можна додати при подачі в юшку трохи сметани.

  • Форель - 400 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Пшенична крупа - 1/3 склянки
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
1
Юшка з форелі з пшоном готується досить легко. Починаємо з того, що ретельно промиваємо рибку під водою, потім заливаємо її водою в каструлі і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, а потім варимо на повільному вогні протягом 15-20 хвилин. Важливо періодично знімати піну з поверхні бульйону.
2
Видаляємо рибку з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кісток і шкіри. Бульйон тим часом проціджуємо і знову ставимо на вогонь.
Картопля очищаємо, нарізаємо брусочками. Морква також очищаємо, проте нарізаємо кружечками. За бажанням можна натерти моркву на тертці.
3
Знову доводимо до кипіння бульйон, додаємо в нього морква, картопля, цілу очищену цибулину. Через 10 хвилин додаємо пшоняну крупу.
4
Варимо юшку до тих пір, поки крупа не буде готова. За кілька хвилин до готовності додаємо в юшку лавровий лист і спеції, ретельно все перемішуємо, щоб приправи рівномірно розподілилися по всьому супу. Зелень додаємо в кінці приготування. Коли юшка буде готова, їй потрібно буде дати настоятися протягом 20 хвилин.

Схожі рецепти