Яйця запечені з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам смачний рецепт сніданку, Проте смачні яйця запечені з соусом. Блюдо вийде соковитим і дуже ароматним, адже готувати ми його будемо… з помідорами!
А чи не внести нам ще трохи різноманітності в сніданки? Що ми часто їмо? яйця? У нас вдома вони зазвичай смажені в різних варіаціях - думаю, як і у більшості з вас. Сьогодні я пропоную більш корисний варіант - яйця, запечені в духовці.
- Яйця курячі - 4 штуки
- Помідори - 400 грам
- Анчоуси - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Вершкове масло - 50 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Подрібніть цибулю і часник.
Подрібніть цибулю і часник.
2. У сковороді на вершковому маслі змішайте цибулю, часник, дрібно нарізані помідори, анчоуси, паприка, сіль і перець. Тушкуйте цибулю до напівпрозорого 7-10 хвилин.
3. Розподіліть соус по формах для випікання, потім вбийте яйце зверху. Запікайте в духовці 7 хвилин. Смачного!