Рецепт Яйця, запечені в помідорах фото

Яйця, запечені в помідорах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Яйця, Помідор
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок

Незважаючи на те, що на перший погляд яєчня - це дуже просте в приготуванні блюдо, насправді це не так. Недарма французькі кулінари відносяться до цієї страви з великою повагою.

Дуже незвичайно, смачно і ефектно! Помідор повинен бути досить щільним і великим, головне не пошкодити стінки, коли будете вирізати м'якоть, інакше яйце витече. Можна додати бекон або підкопчене сало, а зелень підійде будь-яка, навіть сухі трави. Якщо не любите рідкі яйця, запікайте в духовці довше.

  • Яйце - 6 штук
  • Помідор - 6 штук
  • Зелені чилі - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир твердий - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
яйця, запечені в помідорах - фото крок 1
1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Підготуйте помідори, помийте їх під проточною водою.
яйця, запечені в помідорах - фото крок 2
2. Відріжте верхню частину помідора, очистіть всередині від насіння.
яйця, запечені в помідорах - фото крок 3
3. Поставте помідори в формочку для кексів. Vbeyte яйця, приправте подрібненим чилі, цибулею, перцем і сіллю за смаком. Запікайте в духовці протягом 20 хвилин.
яйця, запечені в помідорах - фото крок 4
4. Посипте зверху тертим сиром запечені помідори і поставте їх в духовку, поки сир не розплавиться.

Схожі рецепти