Яйця, запечені в помідорах
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що на перший погляд яєчня - це дуже просте в приготуванні блюдо, насправді це не так. Недарма французькі кулінари відносяться до цієї страви з великою повагою.
Дуже незвичайно, смачно і ефектно! Помідор повинен бути досить щільним і великим, головне не пошкодити стінки, коли будете вирізати м'якоть, інакше яйце витече. Можна додати бекон або підкопчене сало, а зелень підійде будь-яка, навіть сухі трави. Якщо не любите рідкі яйця, запікайте в духовці довше.
- Яйце - 6 штук
- Помідор - 6 штук
- Зелені чилі - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сир твердий - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Підготуйте помідори, помийте їх під проточною водою.
Підготуйте помідори, помийте їх під проточною водою.
2. Відріжте верхню частину помідора, очистіть всередині від насіння.
3. Поставте помідори в формочку для кексів. Vbeyte яйця, приправте подрібненим чилі, цибулею, перцем і сіллю за смаком. Запікайте в духовці протягом 20 хвилин.
4. Посипте зверху тертим сиром запечені помідори і поставте їх в духовку, поки сир не розплавиться.