Рецепт Жульєн в помідорах фото

Жульєн в помідорах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок

Красиве і смачне блюдо, яке зазвичай готую на різні урочистості та застілля. У гостей помідорчики з жульєном розходяться вліт. Тому роблю завжди з запасом.

Як приготувати жульєн в помідорах? головне, вибрати красиві щільні помідори (навіть можна з гілочкою), акуратно зрізати верхівку-кришечку і добре приготувати начинку. Кришечки від помідорів не викидайте! Отже, приступаємо.

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

1. Поріжте дрібними кубиками куряче філе, гриби і цибулю.

2. Розігрійте суху сковороду і обсмажте курятину на сильному вогні на олії.

3. Коли м'ясо дасть сік, додайте гриби і цибулю, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і залиште гаситися хвилин на десять. Вогонь зменшіть до середньо-повільного.

4. Потім додайте на сковороду сметану, змішайте і тушкуйте ще п'ять хвилин вже на повільному вогні.

5. У помідорів зріжте верхівки і видаліть насіння. Утворені помідорні кошики наповніть жульєном.

6. Розкладіть помідори на змащеному олією або застеленому пергаментом деку, посипте тертим сиром і зеленню, накрийте зрізаними верхівками і поставте в духовку запікатися на 10 хвилин при температурі 200 градусовх.

Подайте на стіл в гарячому вигляді.

Смачного!


  • Куряче філе - 400 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Помідори - 8 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати жульєн в помідорах? головне, вибрати красиві щільні помідори (навіть можна з гілочкою), акуратно зрізати верхівку-кришечку і добре приготувати начинку. Кришечки від помідорів не викидайте! Отже, приступаємо.

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

1. Поріжте дрібними кубиками куряче філе, гриби і цибулю.

2. Розігрійте суху сковороду і обсмажте курятину на сильному вогні на олії.

3. Коли м'ясо дасть сік, додайте гриби і цибулю, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і залиште гаситися хвилин на десять. Вогонь зменшіть до середньо-повільного.

4. Потім додайте на сковороду сметану, змішайте і тушкуйте ще п'ять хвилин вже на повільному вогні.

5. У помідорів зріжте верхівки і видаліть насіння. Утворені помідорні кошики наповніть жульєном.

6. Розкладіть помідори на змащеному олією або застеленому пергаментом деку, посипте тертим сиром і зеленню, накрийте зрізаними верхівками і поставте в духовку запікатися на 10 хвилин при температурі 200 градусовх.

Подайте на стіл в гарячому вигляді.

Смачного!

Схожі рецепти