Жульєн в помідорах
(покроковий рецепт з фото)
Красиве і смачне блюдо, яке зазвичай готую на різні урочистості та застілля. У гостей помідорчики з жульєном розходяться вліт. Тому роблю завжди з запасом.
Як приготувати жульєн в помідорах? головне, вибрати красиві щільні помідори (навіть можна з гілочкою), акуратно зрізати верхівку-кришечку і добре приготувати начинку. Кришечки від помідорів не викидайте! Отже, приступаємо.
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
1. Поріжте дрібними кубиками куряче філе, гриби і цибулю.
2. Розігрійте суху сковороду і обсмажте курятину на сильному вогні на олії.
3. Коли м'ясо дасть сік, додайте гриби і цибулю, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і залиште гаситися хвилин на десять. Вогонь зменшіть до середньо-повільного.
4. Потім додайте на сковороду сметану, змішайте і тушкуйте ще п'ять хвилин вже на повільному вогні.
5. У помідорів зріжте верхівки і видаліть насіння. Утворені помідорні кошики наповніть жульєном.
6. Розкладіть помідори на змащеному олією або застеленому пергаментом деку, посипте тертим сиром і зеленню, накрийте зрізаними верхівками і поставте в духовку запікатися на 10 хвилин при температурі 200 градусовх.
Подайте на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!
- Куряче філе - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Помідори - 8 штук
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Пучок зелені - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
1. Поріжте дрібними кубиками куряче філе, гриби і цибулю.
2. Розігрійте суху сковороду і обсмажте курятину на сильному вогні на олії.
3. Коли м'ясо дасть сік, додайте гриби і цибулю, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і залиште гаситися хвилин на десять. Вогонь зменшіть до середньо-повільного.
4. Потім додайте на сковороду сметану, змішайте і тушкуйте ще п'ять хвилин вже на повільному вогні.
5. У помідорів зріжте верхівки і видаліть насіння. Утворені помідорні кошики наповніть жульєном.
6. Розкладіть помідори на змащеному олією або застеленому пергаментом деку, посипте тертим сиром і зеленню, накрийте зрізаними верхівками і поставте в духовку запікатися на 10 хвилин при температурі 200 градусовх.
Подайте на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!