Яйця в фарші
(покроковий рецепт з фото)
Погляньте, які цікаві і дивовижні речі можна зробити з простим яйцем, де знадобиться не більше зусиль ніж при приготуванні звичайної яєчні або омлету. Рецепт яєць в фарші - зустрічайте!
Якщо при обсмажуванні в сковороді фарш повністю не приготувався, можна помістити обсмажені колобки в духовку на 8 хвилин. Також можете спробувати замість звичайних курячих яєць використовувати перепелині. При приготуванні фаршу прянощі додадуть більш вишуканий смак, тому якщо у вас немає свіжого шавлії, можете сміливо використовувати і сухий. Давайте спробуємо приготувати цей рецепт страви яйця в фарші з фото!
- Яйця - 6 штук (відварити)
- Фарш із яловичини - 250 грам
- Шавлія - 1 Чайна ложка (подрібнити)
- Петрушка - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
- Паніровачние сухарі - 1 Склянка (подрібнити)
- Соняшникова олія - За смаком
- Яйця - 2 грами (сирі, одне з них збиваємо)
Відварюємо яйця круто, очищаємо від шкаралупи і кладемо на паперовий рушник, щоб вони підсохли. Змішуємо дрібно нарізаний шавлія і петрушку з фаршем, розбиваємо одне сире яйце і гарненько перемішуємо фарш. Сіль і перець додаємо за смаком.
Готовий фарш поділяємо на шість частин і формуємо з нього коржі однакового розміру. В окрему тарілку розбиваємо сире яйце. В іншу тарілку насипаємо панірувальні сухарі.
На корж фаршу кладемо варене яйце і з'єднуємо його краю так, щоб яйце виявилося всередині фаршу.
На корж фаршу кладемо варене яйце і з'єднуємо його краю так, щоб яйце виявилося всередині фаршу.
Тепер отримані колобки необхідно занурити в яєчну суміш, потім обваляти в панірувальних сухарях.
Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо отримані колобки з усіх боків до золотистої скоринки.