Рецепт Яйця в фарші фото

Яйця в фарші
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шотландська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Погляньте, які цікаві і дивовижні речі можна зробити з простим яйцем, де знадобиться не більше зусиль ніж при приготуванні звичайної яєчні або омлету. Рецепт яєць в фарші - зустрічайте!

Опис приготування:

Якщо при обсмажуванні в сковороді фарш повністю не приготувався, можна помістити обсмажені колобки в духовку на 8 хвилин. Також можете спробувати замість звичайних курячих яєць використовувати перепелині. При приготуванні фаршу прянощі додадуть більш вишуканий смак, тому якщо у вас немає свіжого шавлії, можете сміливо використовувати і сухий. Давайте спробуємо приготувати цей рецепт страви яйця в фарші з фото!

  • Яйця - 6 штук (відварити)
  • Фарш із яловичини - 250 грам
  • Шавлія - 1 Чайна ложка (подрібнити)
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
  • Паніровачние сухарі - 1 Склянка (подрібнити)
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Яйця - 2 грами (сирі, одне з них збиваємо)
яйця в фарші - фото крок 1
Відварюємо яйця круто, очищаємо від шкаралупи і кладемо на паперовий рушник, щоб вони підсохли. Змішуємо дрібно нарізаний шавлія і петрушку з фаршем, розбиваємо одне сире яйце і гарненько перемішуємо фарш. Сіль і перець додаємо за смаком.
яйця в фарші - фото крок 2
Готовий фарш поділяємо на шість частин і формуємо з нього коржі однакового розміру. В окрему тарілку розбиваємо сире яйце. В іншу тарілку насипаємо панірувальні сухарі.
На корж фаршу кладемо варене яйце і з'єднуємо його краю так, щоб яйце виявилося всередині фаршу.
яйця в фарші - фото крок 3
Тепер отримані колобки необхідно занурити в яєчну суміш, потім обваляти в панірувальних сухарях.
яйця в фарші - фото крок 4
Розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо отримані колобки з усіх боків до золотистої скоринки.

Схожі рецепти