Яйця в фарші в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую вам відмінний закусочний рулет для святкового фуршету. Дивимося і записуємо в куховарську книгу рецепт яєць в фарші в духовці!
Для приготування яєць в фарші в духовці нам знадобиться 5-6 яєць (з них 2 підуть в фарш, інші - в рулет). Фарш можна використовувати в принципі будь-який. Цього разу у мене був змішаний - наполовину зі свинини, наполовину з яловичини. Ще, до речі, можна зелені додати трохи за смаком. Дивимося рецепт.
- М'ясний фарш - 800 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Хліб - 2 скибочки
- Спеції - За смаком
- Яйця - 6 штук
Змішуємо фарш з яйцями, спеціями, подрібненою цибулею і розмоченим хлібом.
Викладаємо фарш коржем і розрівнюємо.
Краще це робити на харчовій плівці. Тепер викладаємо яйця відварні.
Акуратно загортаємо рулет, відправляємо в духовку при 180 З 50 хвилин. Час від часу поливайте рулет соком, який буде утворюватися.
Готові яйця в фарші в духовці в рулеті можна подавати як гарячим, так і охолодженим. Смачного!