Яйця в м'ясному фарші
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва являє собою щось середнє між рулетом і котлетою. Таке можете зробити на свято або до звичайного повсякденного вечері. Розповім про те, як приготувати яйця в м'ясному фарші.
Фарш підійде будь-який: курячий, індиче, яловичий, свинячий або кілька видів. До фаршу можна додати зелень, будь-які за смаком спеції. Подавати страву краще гарячим, розрізавши на 2 частини, щоб було видно начинку. Інгредієнтів вистачить на 2 порції. А якщо вам сподобається, зробіть більше.
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Фарш із яловичини - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
1. Відваріть 2 яйця протягом 12 хвилин.
2. Очистіть яйця від шкаралупи, для цього відразу ж після варіння поставте їх під холодну воду на хвилину.
3. Приправити сіллю і фаршу poperčite, за бажанням додайте інших приправ.
4. Розкачайте ½ частину фаршу, покладіть на нього яйце і загорніть яйце в фарш.
5. Висипати панірувальні сухарі на поверхню. Умочіть отримані яйця в фарші в панірувальні сухарі.
6. Покладіть поки на тарілку.
7. Розігрійте сковороду з маслом на маленькому вогні. Помістіть яйця на сковороду і обсмажуйте протягом 20 хвилин.
8. Подавайте яйця в м'ясному фарші з зеленню.