Рецепт Яйця на івриті фото

Яйця на івриті
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо у вас постало питання - а що ж зробити на сніданок, і хочеться ні тільки ситно поїсти перед роботою, але і здивувати своїх близьких - то яйця по-єврейськи вирішать вашу проблему!

Опис приготування:

Це один з тих сніданків, які потрібно готувати заздалегідь, з вечора. З п'ять годин до сну. Але повірте, це не складає труднощів і результат вам сподобається! Можете їсти їх холодними, або трохи розігріти в мікрохвильовці. Подати їх з кашею або вершковим маслом. Як вам подобається. Прикрасьте зеленню, для яскравості сніданку і підняття настрою! Ситий і продуктивний день вам забезпечений

  • Яйця - 3-4 штук
яйця на івриті - фото крок 1
Розігрійте духовку на 200 градусів. Покладіть яйця на решітку. Не треба їх вирощують, покладіть і залиште запікатися протягом 5 годин. По ходу часу можете знижувати вогонь. Яйця можуть трохи лопнути і білок пройде крізь шкаралупу - це не страшно.
яйця на івриті - фото крок 2
Після приготування опустіть яйця в миску з холодною водою на 5 хвилин. Це і остудить гарячі яйця і сприяє легкої очищення від шкаралупи.
яйця на івриті - фото крок 3
Ось і все приготування. Яйця зберігають свій унікальний смак навіть після двох днів в холодильнику. Але пам'ятайте, довше їх краще не зберігати:)

Схожі рецепти