Яловичина з овочами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з овочами і картоплею - класичне блюдо, яке можна подати гостям або до сімейної вечері. М'ясо для цієї страви краще вибрати з жирком. Додамо ще сезонних овочів і ароматних спецій!
Яловичина з картоплею порадує любителів смачно і добре поїсти. Ця страва - два в одному, гаряче з чудовим гарніром. Овочі додавайте сезонні. Яловичина підійде будь-яка - вирізка або окіст.
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибулини - 2 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Картопля - 5-6 штук
- Морква - 3-4 штук
- Стручкова квасоля або стручковий горох - 100 грам
- Червоне сухе вино - 1 Склянка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Яловичий бульйон - 4 склянки
- Масло растіітельное - 4-5 чайних ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком