Яловичина в духовці з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Для святкового гуляння не нічого кращого, ніж м'ясна закуска з пікантним чорносливом. А з цим рецептом яловичини в духовці з чорносливом ви зможете легко приготувати її вдома!
Дуже простий рецепт цей мені підказала подруга, з тих пір і готую. Для приготування яловичина в духовці з чорносливом найкраще брати молоду яловичину, без прожилок, промисловість, вирізка - то, що треба. Сир повинен бути твердих сортів. Чорнослив попередньо замочіть. М'ясо теж краще замаринувати на годинку: зробіть надрізи по всій довжині шматка, але не до кінця, залийте соєвим соусом і додайте спецій. Далі дивимося.
- Яловичина - 700 грам
- Чорнослив - 150 грам
- Сир - 150 грам
- Кедрові горішки - 80 грам
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
М'ясо злегка промокніть, в розрізи вставте по шматочку сиру і чорносливу.
Додайте кедрових горішок жменьку. Потім щільно загорніть у фольгу, відправте в духовку на 1, 5 годин 190 З.
В кінці відкрийте фольгу, дайте зверху м'яса підрум'янитися.
Наша яловичина в духовці з чорносливом готова! даємо охолонути, потім тонко нарізаємо перед подачею. Смачного!
Наша яловичина в духовці з чорносливом готова! даємо охолонути, потім тонко нарізаємо перед подачею. Смачного!