Рецепт Яловичина в духовці з чорносливом фото

Яловичина в духовці з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для святкового гуляння не нічого кращого, ніж м'ясна закуска з пікантним чорносливом. А з цим рецептом яловичини в духовці з чорносливом ви зможете легко приготувати її вдома!

Опис приготування:

Дуже простий рецепт цей мені підказала подруга, з тих пір і готую. Для приготування яловичина в духовці з чорносливом найкраще брати молоду яловичину, без прожилок, промисловість, вирізка - то, що треба. Сир повинен бути твердих сортів. Чорнослив попередньо замочіть. М'ясо теж краще замаринувати на годинку: зробіть надрізи по всій довжині шматка, але не до кінця, залийте соєвим соусом і додайте спецій. Далі дивимося.

  • Яловичина - 700 грам
  • Чорнослив - 150 грам
  • Сир - 150 грам
  • Кедрові горішки - 80 грам
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
яловичина в духовці з чорносливом - фото крок 1
М'ясо злегка промокніть, в розрізи вставте по шматочку сиру і чорносливу.
яловичина в духовці з чорносливом - фото крок 2
Додайте кедрових горішок жменьку. Потім щільно загорніть у фольгу, відправте в духовку на 1, 5 годин 190 З.
яловичина в духовці з чорносливом - фото крок 3
В кінці відкрийте фольгу, дайте зверху м'яса підрум'янитися.
Наша яловичина в духовці з чорносливом готова! даємо охолонути, потім тонко нарізаємо перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти