Рецепт Яловичина у фользі в мультиварці фото

Яловичина у фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Страви у фользі

У підготовці святкового столу мультиварка стала незамінним помічником! !! З нею можна приготувати практично все і навіть дуже смачну яловичину у фользі! !!

Рецепт приготування яловичини в фользі в мультиварці універсальний, так як однаково добре підійде і для святкового столу, і для вечері в колі сім'ї. Готувати таку яловичину дуже просто, особливо в мультиварці, а смак у неї виходить просто приголомшливий, та й вигляд вельми привабливий, так що вона сподобається всім без винятку. Головне - це вибрати хороший шматок свіжої яловичини, тому що від цього залежить успіх всього блюда. Так що бігом на ринок або в магазин за м'яском, а я тим часом розповім вам, як зробити смачну яловичину у фользі в мультиварці.

  • Яловичина - 500-600 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сало - 50 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Перець чилі - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Гвоздика - 1 щіпка
  • Трави провансу - 1 щіпка
  • Орегано - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
яловичина у фользі в мультиварці - фото крок 1
Для початку приготуємо маринад: змішуємо в мисці оливкова олія, оцет і гірчицю, додаємо всі спеції, кожної буквально по щіпці. Потім нарізаємо на невеликі шматочки сало і часник.
яловичина у фользі в мультиварці - фото крок 2
Тепер ми робить на шматку м'яса невеликі надрезікі і вставляємо в них шматочки сала і часнику. Сало додасть яловичині соковитість, а часник відмінний аромат.
яловичина у фользі в мультиварці - фото крок 3
Заливаємо нашпиговане часником і салом м'ясо маринадом і обсипаємо сіллю. Загортаємо його в фольгу і ставимо маринуватися на 12 годин. Щоб залишився маринад не зникав, в ньому можна обваляти шматки м'яса і запекти їх.

Схожі рецепти