Яловичина у фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 г. 0 хв.
У підготовці святкового столу мультиварка стала незамінним помічником! !! З нею можна приготувати практично все і навіть дуже смачну яловичину у фользі! !!
Опис приготування:
Рецепт приготування яловичини в фользі в мультиварці універсальний, так як однаково добре підійде і для святкового столу, і для вечері в колі сім'ї. Готувати таку яловичину дуже просто, особливо в мультиварці, а смак у неї виходить просто приголомшливий, та й вигляд вельми привабливий, так що вона сподобається всім без винятку. Головне - це вибрати хороший шматок свіжої яловичини, тому що від цього залежить успіх всього блюда. Так що бігом на ринок або в магазин за м'яском, а я тим часом розповім вам, як зробити смачну яловичину у фользі в мультиварці.
- Яловичина - 500-600 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сало - 50 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець чилі - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Гвоздика - 1 щіпка
- Трави провансу - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
Для початку приготуємо маринад: змішуємо в мисці оливкова олія, оцет і гірчицю, додаємо всі спеції, кожної буквально по щіпці. Потім нарізаємо на невеликі шматочки сало і часник.
Тепер ми робить на шматку м'яса невеликі надрезікі і вставляємо в них шматочки сала і часнику. Сало додасть яловичині соковитість, а часник відмінний аромат.
Заливаємо нашпиговане часником і салом м'ясо маринадом і обсипаємо сіллю. Загортаємо його в фольгу і ставимо маринуватися на 12 годин. Щоб залишився маринад не зникав, в ньому можна обваляти шматки м'яса і запекти їх.
Через 12 годин можна знову приступити до приготування. У чашу мультиварки наливаємо воду і встановлюємо ємність для приготування на пару, викладаємо на неї м'ясо у фользі. Вибираємо режим"М'ясо" і час 40 хвилин, тиск 70. Поки мультиварка готує, ми можемо зайнятися своїми справами.
Після закінчення часу м'ясо виймаємо і даємо йому охолонути прямо в фользі. Коли воно охолоне, відправляємо його на пару годинок в холодильник, фольгу не знімаємо.
Ось тепер наша яловичина готова. Виймаємо її з холодильника, знімаємо фольгу і нарізаємо на скибочки. Смачного!