Яловича м'якоть
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати дуже класний варіант, як приготувати яловичу м'якоть, тушковану зі спеціями і томатним соусом. Ніжне м'ясо, яке дійсно тане в роті. Запам'ятовуйте рецепт!
Цей рецепт стане чудовою альтернативою звичної підливі. Яловичина гаситься досить довго, так що основна рідина випаровується, залишається лише густий, насичений соус. При бажанні можна додати в рецепт також цибулю, перець солодкий або інші овочі за смаком.
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Яловича м'якоть - 650-700 грам
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Соус томатний - 3-4 Ст. Ложок
- Бульйон - 150-250 мілілітрів (овочевий або м'ясний)
- Сіль і спеції - За смаком (часник, чилі, паприка і т.Д.)
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Викладіть в казан або інший посуд з товстим дном, попередньо розігрів там вершкове і рослинне масло.
2. Обсмажте до рум'яної скоринки, після викладіть томатний соус і влийте бульйон (можна замінити водою, звичайно).
3. Додати сіль, додайте спеції за смаком. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і млоїте близько 2.5 годин до м'якості м'яса.
4. Ось така краса! Подавати блюдо можна з абсолютно будь-яким гарніром за смаком.
Смачного!
Смачного!