Рецепт Яловича м'якоть фото

Яловича м'якоть
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вам спробувати дуже класний варіант, як приготувати яловичу м'якоть, тушковану зі спеціями і томатним соусом. Ніжне м'ясо, яке дійсно тане в роті. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Цей рецепт стане чудовою альтернативою звичної підливі. Яловичина гаситься досить довго, так що основна рідина випаровується, залишається лише густий, насичений соус. При бажанні можна додати в рецепт також цибулю, перець солодкий або інші овочі за смаком.

  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Яловича м'якоть - 650-700 грам
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Соус томатний - 3-4 Ст. Ложок
  • Бульйон - 150-250 мілілітрів (овочевий або м'ясний)
  • Сіль і спеції - За смаком (часник, чилі, паприка і т.Д.)
яловича м'якоть - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Викладіть в казан або інший посуд з товстим дном, попередньо розігрів там вершкове і рослинне масло.
яловича м'якоть - фото крок 2
2. Обсмажте до рум'яної скоринки, після викладіть томатний соус і влийте бульйон (можна замінити водою, звичайно).
яловича м'якоть - фото крок 3
3. Додати сіль, додайте спеції за смаком. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і млоїте близько 2.5 годин до м'якості м'яса.
яловича м'якоть - фото крок 4
4. Ось така краса! Подавати блюдо можна з абсолютно будь-яким гарніром за смаком.
Смачного!

Схожі рецепти