Ягідний торт
(покроковий рецепт з фото)
Всім ласунам присвячується! Якщо ви любите солодке і обожнюєте свіжі ягоди, тоді цей рецепт для вас. Залишайтеся, і ви дізнаєтеся, як приготувати ягідний торт, який вразить усіх-усіх!
Ягідний торт стане вашим улюбленцем, адже його ніжний смак, який забезпечують вершки, сир і свіжі ягоди, нікого не зможе залишити в байдужих. Можете додавати ваші улюблені ягоди, будь то: полуниця, малина, чорниця або ожина. Все на ваш розсуд. Також можна замість вершків зверху прикрасити торт шоколадною глазур'ю. Ягідний торт стане обов'язковим атрибутом святкового столу, адже його величний вигляд якраз годиться для якогось важливого події. Готуйте і насолоджуйтеся! Приємного чаювання!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 90 грам
- Борошно - 60 грам
- Крохмаль - 30 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершки (33%) - 500 мілілітрів
- Цукрова пудра - 6 Ст. Ложок
- Ваніль - За смаком
- Сир - 200 грам
- Свіжі ягоди - За смаком
1
Ну що ж, починаємо приготування ягідного торта з яєць. Їх ми збиваємо за допомогою міксера, але не відділить білки від жовтків. Через 5 хвилин поступово всипаємо цукор в яєчну масу і продовжуємо перемішувати міксером до утворення пишної піни і консистенції крему (7-10 хвилин).
2
В окремому посуді змішуємо борошно, крохмаль і розпушувач. Просіваємо в яєчну піну і акуратно перемішуємо, щоб не порушити пишну структуру.
3
Готуємо форму для випікання. Для цього застилає її пергаментним папером і вливаємо бісквітне тісто. Відправляємо його в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 45-60 хвилин. Коли бісквіт приготується, йому потрібно буде дати час охолонути, після чого витягаємо з форми.
4
Сир протираємо через сито, додаємо охолоджені вершки, які попередньо збиваємо з цукровою пудрою і ваніліном до загустіння. Акуратно все перемішуємо.
5
Бісквіт розрізаємо на 2-3 коржа. На нижній шар наносимо крем, посипаємо його ягодами. Зверху накриваємо наступним коржем і повторюємо кроки. По завершенні приготування даємо торту просочитися. Для прикраси можна використовувати свіжі ягоди. Смачного!