Рецепт Торт «ягідний вельвет» фото

Торт «ягідний вельвет»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , Ювілей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Наближається свято і ви хочете побалувати себе і близьких домашньою випічкою? Тоді хочу запропонувати вам дуже оригінальний варіант, як приготувати торт"Ягідний вельвет" - яскравий, апетитний і смачний.

Опис приготування:

Перед вами цікава варіація на тему знаменитого"Червоного вельвету" . Повітряні коржі, свіжі і соковиті ягоди, ніжний крем - ідеальне поєднання, від якого будуть в захваті і діти, і дорослі. А саме головне, що з покроковими рекомендаціями приготувати торт"Ягідний вельвет" в домашніх умовах зовсім нескладно.

  • Маргарин - 100 грам (або вершкове масло)
  • Цукор - 300 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Харчовий барвник - 1 штука (червоний)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 320-350 грам
  • Кефір - 240 мілілітрів
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 400 грам
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Крем-сир - 450 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Ягоди - 1 За смаком
торт
1. Насамперед приступимо до приготування тіста. У глибоку миску надішліть розм'якшений маргарин або вершкове масло з цукром, розітріть їх.
торт
2. По одному вбивайте яйця, постійно збиваючи масу, щоб вона була однорідною.
торт
3. В окремій ємності з'єднайте розведений харчовий барвник (зручно використовувати гелевий) і какао. Перемішайте до утворення пасти.
торт
4. Викладіть барвник до маслу з цукром і яйцями. Збийте все до однорідності. Невеликими порціями всипати просіяне з сіллю і содою борошно.
торт
5. Тонкою цівкою влийте кефір (можна приготувати торт"Ягідний вельвет" в домашніх умовах на молоці, але особисто мені випічка на кефірі подобається більше). Перемішуйте, поки тісто не стане однорідним і без грудочок. Влийте оцет.
торт
6. Ще раз як слід перемішайте. Testo майже.
торт
7. Підготуйте дві невеликі або одну високу форму. Застелите дно пергаментом і вилийте тісто. У розігріту до 180 градусів відправте випікатися до готовності коржі. Тонкі будуть готові хвилин через 20, високий проведе в духовці близько години.
торт
8. За цей час можна підготувати ягоди: вимийте їх і дайте як слід обсохнути.
торт
9. А також займіться кремом. У глибоку миску надішліть вершкове масло і крем-сир.
торт
10. Невеликими порціями всипати цукрову пудру, збиваючи крем.
торт
11. Дуже важливо, щоб він вийшов повітряним і без грудочок.
торт
12. В кінці для аромату можна додати ванільний екстракт.
торт
13. Готовий корж потрібно остудити у формі хвилин 10, а потім залиште його до повного охолодження на решітці. Коли він добре охолов, можна приступати до складання торта. Викладіть корж і змастіть його кремом. Розподіліть ягоди.
торт
14. Накрийте зверху другим коржем, але не притискайте! Акуратно змастіть спочатку верх торта, а потім боки. У такому вигляді відправте його в холодильник мінімум на 3 години перед подачею. Крем дуже ніжний і може потекти від високих температур.
торт
15. Безпосередньо перед подачею викладіть зверху ягоди. Ось така краса! тепер, коли ви знаєте, як зробити торт"Ягідний вельвет" , сподіваюся, що спробуєте повторити його на своїй кухні.

Схожі рецепти