Яєчня з страусиного яйця
(покроковий рецепт з фото)
Трохи екзотики. Яєчня з страусиного яйця готується довго, про час. Я роблю її з зеленню і шинкою.
Коли мій чоловік приніс страусине яйце, я не знала, що приготувати. Боялася, що пропаде від моїх довгих роздумів, та й спробувати дуже хотілося. Тоді я натрапила на рецепт яєчні зі страусиного яйця з овочами і шинкою. Ідея мені дуже сподобалася! До речі, яєчня зі страусиного яйця може стати повноцінним вечерею або легким обідом. Виходить більш легким, ніж з курячих яєць. Бажаю вам приємного апетиту.
- Страусине яйце - 1 штука
- Шинка - 5-6 скибочок
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Чорні оливки - 100 грам (без кісточок.)
- Печериці - 4-5 штук
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте страусине яйце. Ось таке було у мене.
Так як розбити саме яйце дуже важко, шкаралупа, як камінь. Раджу виконати дірочку, тонким ножем розірвати жовток.
І вилийте в чашку страусине яйце.
Підготуйте інші інгредієнти. Зелену цибулю дрібно нарубати, оливки і гриби наріжте тонкими скибочками. Помідори маленькими часточками, а шинку - соломкою.
Змішайте всі інгредієнти зі страусячим яйцем.
Змастіть сковороду рослинною олією. Розігрійте. Потім вилийте в сковороду суміш страусиного яйця і овочів з шинкою. Накрийте кришкою і млоїте близько години.
Яєчня з страусоного яйця не повинна підгоріти. Краще вона буде трохи Жирненький знизу через надлишок олії. Подавайте гарячої.