Яєчня з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, з сьомгою ви ще не готували яєчню, тому саме час спробувати це чудове блюдо, тим більше що готується така яєчня за лічені хвилини, а за смаком виходить дуже цікава.
З чим тільки не готують це чудове добре всім знайоме блюдо, і з м'ясом, і з овочами, і з іншими продуктами, але цей простий рецепт яєчні з сьомгою здивував мене, адже рибу в яєчню я ще ніколи не додавала. Взагалі-то, як і очікувалось, вийшло шалено смачно, і такий приголомшливий сніданок оцінила вся моя сім'я, навіть дитині сподобалося. Так що якщо ви любите рибу, я дуже рекомендую і вам приготувати таку яєчню з сьомгою в домашніх умовах, це блюдо не залишить вас байдужими.
- Яйця - 2-3 штук
- Сьомга копчена - 80-100 грам
- Кріп свіжий - 40 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, почнем з того, що розіб'ємо яйця в миску, додамо до них трохи чорного перцю і сіль за смаком (я її не додаю, сьомга і так солона). Тепер яйця трохи збовтуємо за допомогою вилки, але не збиваємо їх.
Сьомгу нарізаємо на невеликі шматочки, свіжий кріп подрібнюємо.
Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому сьомгу 30-40 секунд, цього часу цілком достатньо.
Після цього переливаємо на сковороду яєчну суміш і посипаємо все подрібненим кропом.
Смажимо яєчню на повільному вогні, постійно помішуючи її дерев'яною лопаткою.
Як тільки яєчня досягне потрібної крему, вимикаємо вогонь, за часом жарка займаємо близько хвилини.
Оскільки яйця повністю не зажарюють, яєчня виходить дуже ніжною і просто тане в роті. Приємного вам апетиту!