Бейгл з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі хочу запропонувати дуже апетитний, нескладний і просто неймовірно смачний рецепт приготування бейгл з сьомгою, сиром, огірком і авокадо.
Якщо ви вирішили приготувати бейгл з сьомгою в домашніх умовах, то рекомендую спекти булочку самостійно. Це не складно, але результатом ви точно залишитеся задоволені. Зазначена кількість інгредієнтів для тіста розраховане на 6 beyglov, при бажанні ви можете зменшити або збільшити їх кількість. Що стосується начинки, то тут теж цілком можна експериментувати.
- Борошно - 900 грам
- Яйце - 2 штуки(+ 1 жовток)
- Дріжджі - 10 грам
- Вода - 350 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/3 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Мак - 1 Чайна ложка
- Сьомга - 50 грам (з 1 сушки)
- Яйце - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Авокадо - 3-4 скибочок
- Огірок - 3-4 скибочок (свіжий або маринований )
- Зелень - За смаком (салат, рукола )
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте всі інгредієнти для тіста.
2. У глибоку миску просійте борошно з сіллю. Додайте дріжджі, цукор, рослинна олія, vbeyte яйця. Влийте теплу воду.
3. Замісити однорідне тісто, витратьте на це не менш 10-15 хвилин, щоб бейгл з сьомгою в домашніх умовах був повітряним.
4. Готовому тесту дайте постояти близько півгодини.
5. Духовку розігрійте до 190 градусів. Тісто розділи 6 рівних частин. Кожну розкачати невеликий ковбаскою.
6. А після скрутіть кільцем.
7. Змастіть зверху збитим жовтком. З'єднайте кунжут з маком, присипте ними зверху.
8. Випікайте хвилин 15-20 до легкого золотистого кольору або апетитною добре рум'яної скоринки. Потім дістаньте з духовки і остудіть як слід.
9. На другому етапі підготуйте всі інгредієнти для начинки, які будуть потрібні, щоб повторити цей рецепт приготування бейгл з сьомгою на вашій кухні.
10. Яйце відварити круто, остудіть і очистіть. Бейгл акуратно розріжте на дві частини. Змастіть трохи вершковим маслом.
11. Викладіть тонкі скибочки сиру.
12. Потім - кілька листочків салату і кружечки вареного яйця.
13. Розподіліть тонкі скибочки рибки.
14. Далі - кілька скибочок авокадо і огірка. Прекрасно підійде до такого складу інгредієнтів як свіжий, так і маринований огірочок.
15. Залишилося тільки викласти зелень, в даному випадку це рукола. Акуратно накрийте другою половинкою булочки. Ось і весь секрет, як приготувати бейгл з сьомгою. Смачного!