Рецепт Яєчня з шинкою фото

Яєчня з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яйця , Шинка , Бекон
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Яєчня з шинкою - чудове початок дня! Що може бути краще хрусткою ароматною шинки і найніжнішого яйця? Обов'язково порадуйте своїх близьких таким чудовим сніданком!

Опис приготування:

Як приготувати яєчню з шинкою?

1. У сковороді обсмажте до бажаної хрустоти шинку. Мені подобається, коли вона злегка хрустка, але залишаються і м'які місця.

2. На жиру, образоваашемуся після смаження шинки, на повільному вогні або середньо-повільному, в залежності від вашої плити, підсмажте яйця.

3. Приправити сіллю і poperčite їх. Накрийте кришкою, щоб яйця не були зовсім рідкими.

4. На готові яйця викладіть шинку і подавайте прямо в сковороді на денці з хлібом. Можна, можливо, звичайно, всю цю красу викласти і на тарілку.

До такої яєчні з шинкою подайте свіжі овочі.

Смачного!

Якщо не хочете смажити яйця і шинку окремо, то просто вбийте яйця поверх обсмаженої шинки, знизивши попередньо вогонь під сковородою. Смажте до готовності під кришкою. В кінці пріготволенія, якщо бажаєте, можна додати подрібнену зелень.

  • Яйця - 2 штуки
  • Шинка - 2 скибочки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Як приготувати яєчню з шинкою?

1. У сковороді обсмажте до бажаної хрустоти шинку. Мені подобається, коли вона злегка хрустка, але залишаються і м'які місця.

2. На жиру, образоваашемуся після смаження шинки, на повільному вогні або середньо-повільному, в залежності від вашої плити, підсмажте яйця.

3. Приправити сіллю і poperčite їх. Накрийте кришкою, щоб яйця не були зовсім рідкими.

4. На готові яйця викладіть шинку і подавайте прямо в сковороді на денці з хлібом. Можна, можливо, звичайно, всю цю красу викласти і на тарілку.

До такої яєчні з шинкою подайте свіжі овочі.

Смачного!

Якщо не хочете смажити яйця і шинку окремо, то просто вбийте яйця поверх обсмаженої шинки, знизивши попередньо вогонь під сковородою. Смажте до готовності під кришкою. В кінці пріготволенія, якщо бажаєте, можна додати подрібнену зелень.

Схожі рецепти