Яєчня з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня - це завжди відмінний варіант для сніданку, адже готується вона дуже просто і швидко, а виходить завжди смачно і поживно! Пропоную приготувати неймовірно смачну яєчню з грибами!
Для цього рецепта підійдуть будь-які гриби, причому як свіжі, так і заморожені. У мене в даному випадку печериці, якщо у вас є в наявності лісові грибочки, віддайте перевагу їм. Страви з ароматними лісовими грибами виходять просто чудовими! У будь-якому випадку яйця зі смаженими грибами - це дуже смачне поєднання, до того ж така яєчня виходить більш ситна і поживна. У приготуванні немає нічого складного, готується все дуже швидко, а результат неодмінно вам сподобається, спробуйте!
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 150 грам
- Яйця - 6 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Лук наріжте кільцями або пір'ям, покладіть його на сковороду і налийте рослинне масло.
3. Обсмажте його помішуючи до м'якості. Печериці промийте, обсушити, тонко наріжте і відправте до цибулі.
4. Обсмажте цибулю з грибами до готовності, печериці повинні поміняти колір і стати більш м'якими.
5. Злегка розсуньте гриби з цибулею в сторони і розбийте на сковороду яйця. Посоліть яйця за смаком, за бажанням можна додати улюблені спеції.
6. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і готуйте яєчню до бажаної консистенції яєць. В кінці посипте все свіжою зеленню. Яєчня з грибами готова.
7. Блюдо виходить дуже смачним, ситним і ароматним. Подаємо яєчню відразу, в гарячому вигляді. Смачного!