Яєчня з борошном
(покроковий рецепт з фото)
Коли я готую яєчню з якою-небудь начинкою, то зазвичай додаємо в неї борошно, так яєчня набуває більш густу консистенцію, і її можна складати як млинець, на мій погляд, це дуже зручно.
Таку яєчню з борошном в домашніх умовах я зазвичай роблю на сніданок чоловікові, він дуже любить яйця в будь-якому вигляді, а начинку я кожен раз для нього вигадую нову. Це дуже зручне блюдо, яке, як мені здається, повинна вміти готувати кожна господиня. Особисто мене цей простий рецепт яєчні з борошном не раз виручав, коли потрібно було швидко і ситно нагодувати сім'ю, тому я і вирішила поділитися ним з вами.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Начинка - За смаком (тут сосиски і сир)
- Вершкове масло - 15 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку розбиваємо яйця в миску.
Вливаємо в миску з яйцями молоко і насипаємо борошно, кількість борошна залежить від розміру яєць, якщо вони великі, достатньо однієї ложки борошна.
Додаємо сіль і мелений перець за смаком і збиваємо все за допомогою віночка.
У сковороді розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла.
Переливаємо яєчну суміш на сковороду, накриваємо її кришкою і зменшуємо вогонь до мінімального.
Приблизно через 5-7 хвилин яєчня повинна застигнути, тоді можна викладе на неї будь-яку начинку на ваш смак і подати готову страву до столу. Приємного всім апетиту!