Домашній хліб з кукурудзяним борошном
(покроковий рецепт з фото)
Домашній хліб ніколи не зрівняється з магазинним, він набагато краще! Це рецепт смачного, м'якого, домашнього хліба з кукурудзяним борошном і без єдиного яйця. Готуйте побільше, так як його відразу з'їдять
З цього нескладного покрокового рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати домашній хліб з кукурудзяним борошном. Результат вас дуже порадує: хліб не довго čerstveet, залишається м'яким і смачним.
- Борошно пшеничне - 550 грам
- Заголовок Бондюель - 220 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 грам
- Дріжджі - 20 грам
- Цукор - 20 грам
- Сіль - 10 грам
- Вода - 320 мілілітрів
1. Для приготування опари в теплу воду додайте цукор, сіль і сухі дріжджі, перемішайте.
2. Додайте 2 ст. Ложки пшеничного борошна. Заважайте, щоб не залишилося грудок. Потім просійте решту пшеничного борошна і замішати тісто. Накрийте кришкою, дайте йому постояти 15 хвилин.
3. Кукурудзяне борошно просійте в чашу міксера, додайте олію і молоко.
4. Потім відправте сюди ж тісто з пшеничного борошна, вимішайте міксером, поки тісто не перестане липнути до рук.
5. Змастіть руки маслом, злегка обомніте тісто. Сформуйте кулю, загинаючи краї тіста всередину протягом 2-3 хвилин. Перекладіть тісто в чашу мультиварки, змащену маслом, або в форму для випічки, якщо користуєтеся духовкою.
6. Щоб тісто підійшло, наполягайте його при температурі 35 градусів 30-40 хвилин. Випікайте в режимі "випічка" 2 годину. У духовці випікайте при температурі 160 градусів близько години. Якщо ви готуєте в мультиварці, то за півгодини до кінця програми переверніть хліб, щоб апетитна скоринка була з двох сторін.
7. Розріжте хліб, коли він повністю охолоне.