Сирна запіканка з кукурудзяним борошном
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, поживна і дуже корисне блюдо з сиру. Рецепт стане в нагоді тим, кому не можна вживати в їжу борошно і манку. Ця запіканка сподобається всім без винятку - і дорослим, і маленьким.
Смачна і корисна запіканка з сиру з кукурудзяним борошном на полуденок або вечерю саме те що треба. Адже страви з сиру корисні не тільки діткам, але і дорослим. А приготувати таку запіканку зовсім нескладно. Якщо ви хочете отримати більш пишну запіканку - Мартенс відділи Желтков, білки збийте окремо і додайте до сирної маси після додавання борошна. Пробуйте, готуйте і нехай у вас все вийде смачно!
- Сир - 500 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 100 грам
- Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Заголовок для палітурки - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
Збиваємо яйця з цукром, звичайним і ванільним.
Додаємо щіпку солі і добре перемішати.
Додаємо яєчну суміш до сиру.
Тепер додамо просіяне кукурудзяне борошно і розпушувач для тіста. Перемішаємо.
Форму для випічки змастіть маслом і злегка припорошив борошном. Викладаємо сирну суміш, разравниваем.
І запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовку хвилин на 40, до рум'янцю.